The Calm before the Storm...

Lunchrast- Sitter och njuter av lugnet före stormen! Imorgon är det årets värsta månadsbokslut (hmm..Augusti är nästan lika hemskt!) och jag hoppas innerligen att jag hinner allt klart innan jag tar ledigt från Tisdag! Panik!

Nåja...Ser fram mot nästa vecka som tusan- ska bara ta det lugnt! På Torsdag är det Dan's "jobbgrej" på Sandown Racecourse med Madness på kvällen! Ska försöka komma ihåg kameran (både på vägen dit och hem!)

Hmmm...en bild på en vindsvept (men ändå stilig!) Dan....!

Drivel...

Har precis kommit hem från jobbet och lägenheten är varm som en bastu...Härligt!
Har nu slängt upp alla fönster + balkongdörrarna för att få in lite luft så att man kan sova i natt!
Igår natt hade vi en fruktansvärd mullrande åska och blixtar som lyste upp hela himmelen! Men tyvärr varade det bara i ca en timme så det är fortfarande lika outhärdligt kvavt och varmt idag.
Har mycket på jobbet för tillfället- Mellanchefen har till och med tagit med sig sin son till jobbet för att vi ska få hjälp...Men jag kan inte direkt se hur mycket hjälp vi kommer att få av en trumpen och butter tonåring som ser ut som om att han vill vara var som helst utom där!
Nåja...Har gått med på att gå in på Måndag för att klara av månadsbokslutet men sedan är jag ledig hela resten av nästa vecka!


30 Degrees and Rising!

Det är för varmt för att behöva sitta inne på ett icke air-conditioned kontor! Jag smälter!
Tre koppar starkt och hett kaffe hjälper nog inte heller men jag behöver min koffein-fix...


Too hot!


Creepy?

Tog med mig kameran till jobbet igår men fick tyvärr inte tid att ta några foton! Typiskt!
Så jag tog istället några på vägen hem. Jag går förbi en mycket gammal kyrka och har ofta tänkt gå in och kolla runt på kyrkogården (Jag tycker nämligen om sådant!)
I alla fall- Här är några kort jag tog:

Same procedure as...

Jag vaknade i morse helt övertygad om att det var Fredag! Det höll i sig ända tills frukosten då jag råkade slänga ett öga på almanackan. Fy tusan!
På vägen till jobbet mötte jag de vanliga som jag ALLTID möter varje morgon; Ett gammalt par med en miniatyrpudel till exempel. Jag har nu mött dem så många gånger att vi börjat säga Good Mooorning till varandra samt några nonsensrepliker som man måste se till att variera varje morgon. "Isn't it a nice day?", What glorious weather" och "Isn't it nicer than yesterday?" De flesta fraserna är som ni ser väderrelaterade. Det är säkrast så!
Stöter också ofta på en lokal alkoholist som står och hänger i affären jag brukar använda på väg till jobbet. Av någon anledning verkar han tycka väldigt bra om mig- kanske för att jag är trevlig mot honom fastän jag har svårt för att tyda vad han mumlar och sluddrar om. Han säger jämt att "Här kommer den vackraste flickan i Thames Ditton!"...Hmmm...Thames Ditton är inte så jättestort så det är inte värst mycket till en komplimang egentligen...Och han säger det VARJE gång jag ser honom....Det eller "You've made my day you have"...Rart..ja visst men VARJE dag?
Men hans minne är väl inte vad det borde vara antar jag.
Affärsföreståndaren kommer från Sri Lanka och hans engelska är inte den bästa men den börjar bli bättre- Han har en liten TV i affären som han tittar på- to learn the language quickly- säger han!
Han kan i alla fall språket bättre än gubben som har affären tvärs över gatan från oss...Världens raraste lilla gubbe men de enda fraserna han använder är "Verrry Good" och "Automatic Understand". Sedan brukar han sjunga Happy Birthday då man frågar efter ett paket cigaretter....!

Ok...Nu ska jag jobba...Och i morgon är det Fredag på riktigt!


More News!

Ännu en medlem av djurriket har hamnat i trubbel med polisen....

A bear has been found guilty by a court of stealing honey from a beekeeper.

The animal was convicted of theft by the court in Bitola, in Macedonia, following a year-long case.
However, he was excused from attending court.The case came after a beekeeper reported the bear for stealing his honey.
He told the court he had to protect his hives by playing thumping folk music.
Beekeeper Zoran Kiseloski told the court: "I tried to distract the bear with lights and music because I heard bears are afraid of that."
He said he bought a generator, lit up the area and played songs by the Serbian turbo-folk star Ceca.

The court heard the bear stayed away for a few weeks but returned when the generator ran out of power and the music stopped.
Mr Kiseloski added: "It attacked the beehives again."

The court found the bear guilty but since it had no owner and is a protected species it ordered the state to pay for the 140,000 denars (£1,700) damage it caused to the hives.

There is no information on the bear's whereabouts.

GRRRRR!!!!

Ok....Idag är jag förbannad! Fick meddelande på telefonsvararen i morse från vår bank. Tydligen hade någon trevlig typ klonat Dan's kort och hade försökt använda det i Italien. £170 ville de spendera, men banken tyckte det var underligt eftersom vi samtidigt hade använt kortet här. Såvida vi inte har ett jetplan jag inte vet något om så är det nog ganska omöjligt...
De har nu fryst Dan's konto och ska skicka nytt kort (och pin-nr) inom en vecka. Hmmm....Detta betyder att vi inte har några pengar ALLS denna vecka eftersom jag inte får lön förrän den sista. Grrrrrrr! Är såå ARG!

Eftersom vi inte har några slantar att spendera åkte vi till Bushy Park idag (Tur att det åtminstone finns något man kan göra som inte kostar något!)
Tog lite kort av vilka några följer här nedan....

Nu ska jag gå och ta mig en öl...Så det så!!!!!

The Lost Dr.Seuss Poem


Just for a laugh...

Are those your eyeballs? I found them in my cleavage.


As far as I'm concerned, all phone calls are obscene.


Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society.


I don't need your attitude, I have my own.


I never give people hell. I just tell them the truth and they think it's hell.


I'm not shy -- I'm studying my prey.


Everyone needs to believe in something. I believe I'll have another beer.


He who laughs last didn't get it.


Mad Cow...

Telefonen ringde i morse då jag var i full färd med att fixa håret. (Som tur var hade jag plattat det klart annars hade jag nog inte svarat!) Det var min tokiga lillasyster- en smula panikslagen- hon hade nämligen försökt att ringa mig igår kväll också men det var ingen som svarade...Tro nu inte att hon var orolig för min välfärd...O Nej...Hon hade panik för sladden till hennes dator hade fått kortslutning och hon kunde därför inte gå ut på nätet för att blogga! Jag tror minsann bloggberoendet har fått min syster att bli ännu mer tokig (om detta nu är möjligt!?).
Vaa ska ja gööra idag? vrålade hon (Ja kanske inte vrålade men nära var det...)
Hur som helst- Hon tvingade mig att gå in och uppdatera hennes blogg så att folk inte skulle tro att hon ignorerade dem....hmmmm....EN dag Gumman ska de nog klara sig!
Förhoppningsvis har hon lyckats tvinga karln sin att åka in till Uppsala för att införskaffa en ny sladd (samt en McDonalds om jag känner henne rätt...!) så att hon är uppkopplad igen ikväll...


Today's News...Donkey jailed for assault and battery

Seems as if the law is an ass in southern Mexico after a donkey has been banged up in a human jail for biting and kicking two men near a ranch in Chiapas.
Officer Sinar Gomez said: "Around here, if someone commits a crime they are jailed, no matter who they are."
Police said that it took six men to subdue the buck-teethed bruiser on Sunday after it bit a 63-year-old man in the chest and kicked another man, fracturing the 52-year-old's ankle.
Promising that the assaulting animal will stay locked up until owner Mauro Gutierrez coughs up for the men's medicals bills, Officer Gomez did not confirm whether he was prepared to wait donkey's years.
In March, a bull was incarcerated by Chiapas cops for eating corn crops and destroying two vending stands.

Det stod i tidningen så det måste vara sant....eller?!

God Morgon!

Här kommer ett snabbt inlägg innan jag traskar iväg till jobbet! Datorhelsiket på jobbet krånglar så jag vet inte om jag kommer att kunna gå in på nätet på lunchen!
Ville bara säga att det bara är Tisdag.....!
Men Dan får lön idag i alla fall så ikväll ska vi ska beställa hem maten till Torsdag (Höjden av lathet eller? Mathandel över nätet!?), betala räkningar, käka spaghetti och köttfärssås, diska och sedan sooova!In the stars...

Här kommer mitt horoskop (samt inlägg) eftersom min kära syster var så snäll och skickade ännu en uuuuutttttmaaaaannniiiinnnggg! Ha ha! Väduren
21 mars - 19 aprilDina bästa sidor  

Du är modig, spontan och djärv, med en frisk inställning till allt som är nytt och spännande. Ingen tänder lika snabbt på nya idéer som du, och du är väldigt bra på att sätta igång saker och ting. Att leda och inspirera andra faller sig helt naturligt eftersom folk rycks med när de märker din iver och entusiasm. Du är en banbrytare och pionjär som inte är rädd för att hugga i när det behövs. Svårigheter är detsamma som utmaningar i Vädurens ögon, och utmaningar är till för att övervinnas. Dessutom är du självständig och tillåter alla andra att också vara det. Ja- Jag vet inte....Det finns väl inget mer att tillägga egentligen...
Dina sämsta sidor  

Du är ofta klumpig och saknar både finess och lyhördhet. Klumpig är jag inte men finess saknar jag nog...Föredrar att gå rakt på sak- Man ska vara ärlig och är någon inkompetent har jag absolut INGET tålamod med den personen!Att sätta dig in andras känslor är inte din starka sida, utan du stövlar på glad i hågen och märker inte om du sårar eller trampar omkull någon på vägen.Det beror faktiskt på VEM det gäller- Då det gäller vänner och familj så är jag väldigt mån om dem! Du kan vara en riktig egoist, (JAPP!)och i konkurrenssituationer är du snudd på farlig.(he he) Behovet att bestämma allting själv gör också att du svårligen kan kompromissa. Dessutom saknar du uthållighet och din väg kantas av många halvfärdiga och misslyckade projekt. För att inte hinna tröttna gör du allt i ett rasande tempo och blir då osedvanligt slarvig. Jag är inte slarvig- Jag blir bara uttråkad snabbt- Då det gäller gör jag faktiskt saker och ting på  korrekt sätt!
Relationer 

Du är ivrig och energisk i kärleken liksom på andra områden. När du blir intresserad av någon så visar du det tydligt, och du vet hur man uppvaktar och erövrar.(Well...what can I say?) Samtidigt vill du ha raka puckar, inte så mycket spel och tillkonstrade attityder. Med en annan VÄDUR slår det verkligen gnistor, lite för mycket till och med (Syster Ia, mamma och Mormor= alla vädurar ha ha ha!). Risken är att ni driver varandra till utmattningens gräns, på alla områden. Ni måste hela tiden ha något att göra för att inte bli uttråkade. Detsamma gäller om du slår dig ihop med ett LEJON eller en SKYTT. Det finns en grundharmoni, ni förstår varandra. Men det lär bli konkurrens mellan er eftersom ni är bra på samma saker och har behov av att visa det också. En OXE med sin sävlighet gör dig våldsamt irriterad Herregud ja! Var tillsammans med en oxe då jag var 14-15 år och han gjorde mig galen med sin svartsjuka och han följde efter mig överallt!. Ni kan mötas på det sensuella och erotiska planet, men i övrigt går ni mest i vägen för varandra. En TVILLING däremot är din perfekta partner (YAY! Dan är tvilling!). Ni stimulerar och kompletterar varandra, och det alstras verkligen elektricitet kring er. Båda är lika alerta och utåtriktade. Till KRÄFTAN har du ett slags hatkärlek.(Tror faktiskt inte jag känner någon kräfta!) Egentligen är detta inte alls någon lyckad kombination, men den är så pass vanlig så det måste finnas något kemiskt som drar er till varandra. Fysisk passion antagligen. JUNGFRUN, SKORPIONEN och FISKARNA ska du se upp med, för här kan det verkligen bli irriterat (hmmm...Två av mina bästa vänner är skorpion respektive jungfru!). Du känner dig hämmad av dessa tecken och de känner sig hotade av din gåpåiga stil. En VÅG är din raka motsats men också ditt komplement (Mitt komplement jannalin!). Det kan bli katastrofalt eller fantastiskt bra. Ni har väldigt mycket att ge varandra. Däremot blir det knepigt med STENBOCKEN (Pappa!). Ni dras till varandra, men istället för att mötas kolliderar ni! Båda är ledartyper och vill till varje pris driva igenom sin vilja Ha ha ha!. Betydligt lugnare får du det med VATTUMANNEN (Svärfar!). Ni kan samsas om det mesta och tillåter varandra mycket frihet. Men det blir sällan någon riktigt stor passion och inte heller speciellt romantiskt. Istället blir ni själsfränder och fungerar bäst på det vardagliga och vänskapliga planet.


Ok...Jag tänker inte skicka vidare utmaningen...Inte än i alla fall!
 


Bortskämd idag!

Har så ooont i magen idag (Jodå- mensen har anlänt!) och jag ville bara säga att jag har faktiskt blivit omhändertagen hela dagen! Dan lagade lunchen och nu pysslar han även med middagen (Kycklingburgare, klyftpotatis och sallad). Han kom precis in hit med ett stort glas vin till mig också! Vad är det som pågår? Nädå...han är så rar idag....(och söt i sitt lilla förkläde...ha ha...)!
Ikväll ska vi kolla på "The Last Winter"- en skräckfilm från 2006 som visst ska vara bra och imorgon har vi planerat att åka en sväng till Bushy Park (om det inte spöregnar...)- Dan ska jogga och jag ska ta lite foton tänkte jag...inte på min joggande man, men på hjortar, kaniner o dyl. om de känner för att visa sig.
Freak?

Har precis ätit en jättegod lunch...Panini med rökt bacon, ost och sallad samt en Svart Vinbärsyoghurt (Blodsockret var en smula lågt så jag åt ett par Jelly babies före också...!) Mums!
Dan sitter och babblar i telefon med sin syster (vilket kan ta sin tid...). Då de pratat klart ska vi åka en sväng till Sainsburys för att fylla i tomrummen i kylen (och vinstället).
Håller på att få ett sådant där vansinnigt attraktivt munsår i näsan också. Just det...i näsan! Vem i helsike får munsår i näsan....Jag! Just det!

Tomtar på Loftet?

Satt och läste lite nyheter nu på lunchen och snubblade över detta:A TOWN in South America is living in fear after several sightings of a 'creepy gnome' that locals claim stalks the streets at night.
The midget - which wears a pointy hat and has a distinctive sideways walk - was caught on video last week by a terrified group of youngsters.

Teenager Jose Alvarez - who filmed the gnome - yesterday told national newspaper El Tribuno that they caught the creature while larking about in their hometown of General Guemes, in the province of Salta, Argentina.
He said: "We were chatting about our last fishing trip. It was one in the morning.
"I began to film a bit with my mobile phone while the others were chatting and joking.
"Suddenly we heard something - a weird noise as if someone was throwing stones.
"We looked to one side and saw that the grass was moving. To begin with we thought it was a dog but when we saw this gnome-like figure begin to emerge we were really afraid."
Jose added that other locals had come forward to say they had spotted the gnome.
He said: "This is no joke. We are still afraid to go out - just like everyone else in the neighbourhood now.
"One of my friends was so scared after seeing that thing that we had to take him to the hospital."


Allvarligt alltså.....! Kolla in videon på http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article902014.ece 
Speciellt vrålet av rädsla på slutet är "especially believable"...he he


WORK!

Jaha...Här sitter man på jobbet....Hinner bara skriva en snabbis eftersom jag har alldeles för mycket att göra. Tack Gode Gud att det är Fredag i morgon!Oh...och eftersom jag är på jobbet så kommer en jobbrelaterad bild också:
Ja- JAG tycker den är rolig i alla fall!

A handful...

I'd kill for a Nobel Peace prize.


Borrow money from pessimists- they don't expect it back.


It's sad how whole families are torn apart by simple things, like wild dogs.


Alzheimer's advantage: New friends every day.


I want to die peacefully, in my sleep, like my grandfather, not screaming, terrified, like his passengers.


I used to be schizophrenic, but we're all right now.


It's hard to make a comeback when you haven't been anywhere.


I think animal testing is a terrible idea; they get all nervous and give the wrong answers.


If you choke a smurf, what colour does it turn?


Why do they use sterile needles for lethal injections?


Sometimes a majority only means that all the fools are on the same side


Clean Freak

Tredje och sista dagen på min ledighet och det har REGNAT HELA TIDEN! AArrgghhh! Äsch- man ska väl vara positiv antar jag...Jag har ju inte jobbat i alla fall!
Idag är det storstädning som gäller- Ska till och med skura golven tror jag....Måste vara hormonerna som spökar för jag har riktig städmani idag!
Nog med skrivande nu.....Dammsugaren väntar!
Me? hahahahaha..not likely!

And the Nominations are...


Ok....Här är 7 av de bloggar jag gillar;

whatthefuck  Min kära lillasyster.....Tokig gumma....

listoplisto      Superfin layout! En av mina absoluta favoritbloggar!

DarkangelochMumma  Rolig och intressant!

gester.se Insightful!

lottaz  Rar tjej

diamondgeezer  Londonrelaterade lustigheter

kelvynstevens   Superroliga bilder och inlägg


 


Morning!


Funderar fortfarande på vilka sju bloggare jag ska nominera efter min kära systers nominering av mig....Hmm....återkommer om det senare....In the meantime -här är en smålustig sak:


Lunch...

++= LUNCH!

Home Alone!

OK! Första dagen av min mini tre dagars semester och vad händer? Det spöregnar! Vaknade i morse av det väl igenkännbara ljudet av skvalande vatten på vår skylight (Det var ju tur att vi stängde det igår kväll i alla fall!).
Så vad ska man hitta på idag?
Ska slå en signal till syster Ia om ett par timmar men före det vete tusan....ska jag kanske glo på TV...Har in i helsikes massa filmkanaler så det måste väl finnas åtminstone EN film jag inte sett!
Dricka kaffe i mängder ska jag i alla fall göra....Röker inte idag så nikotinet får bytas ut mot koffein....(hmmm...jag bara lurar mig själv jag vet!).

I'm on Leave!

Nu är jag ledig! Just det...LEDIG! Jag behöver inte ens tänka på jobbet tills på Torsdag.
Igår kom ett par vänner (Anne och Heather) och mötte mig på lunchen. Vi var över till puben och satt och pratade strunt i en timme. Jätteskoj var det! Hade inte träffat dem på flera månader.
Idag var vi till Tesco (jo...jag svek Sainsburys idag eftersom det är racing på Sandown och trafiken var hemsk!) och inhandlade lite gott vin till middagen. Sedan har jag gjort tråkiga saker som att tvätta, diska och städa...
Ikväll ska vi kolla på sista delen av Doctor Who....Bryr mig inte om vad folk säger- Jag älskar det! Sedan ska vi nog titta på någon film. Såg SAW IV igår kväll och den var helt otroligt värdelös. Ikväll blir det antingen The Bank Job (med Jason Statham) eller the Mist.
Marques de Grinon....YUM YUM!!

Moo!


A Room With a View

Hå hå ja ja...Månadsbokslut på jobbet vilket betyder att det är mer maniskt än vanligt!
 

Har bokat Mån-Ons ledigt nästa vecka och det ska bli sååå härligt att koppla av från alla siffror, klienter och problem. De kommer alla att vänta på min återkomst (problemen alltså!) men strunt samma! I fem hela dagar ska jag vara LEDIG!!!!

Vi har även haft problem med vår värmepanna vilket betyder att vi inte haft något varmvatten sedan i helgen. Koka varmvatten i kastruller i två timmar för att till hälften fylla badkaret är inte det roligaste man kan syssla med om kvällarna! Men gasgubben har i alla fall varit här och bytt ut någon termostat idag och det verkar fungera! Ska strax hoppa in i duschen så vi får väl se!

Apropå rubriken...Här kommer ett par foton med utsikten från mitt kontor:


Silly!

Silly is not the word..


Two antennas met on a roof, fell in love and got married. The
ceremony wasn't much, but the reception was excellent.


A jump lead walks into a bar. The bartender says, "I'll serve you,
but don't start anything."


Two peanuts walk into a bar, and one was a salted.


A dyslexic man walks into a bra.


A man walks into a bar with a slab of asphalt under his arm and says:
"A beer please, and one for the road."


Two cannibals are eating a clown. One says to the other: "Does this
taste funny to you?"


Two cows are standing next to each other in a field. Daisy says to
Dolly, "I was artificially inseminated this morning." "I don't believe
you," says Dolly. "It's true, no bull!" exclaims Daisy.


An invisible man marries an invisible woman. The kids were nothing to
look at either.


DejaMoo: The feeling that you've heard this bull before.


Two fish swim into a concrete wall. The one turns to the other and
says "Dam!"


 A group of chess enthusiasts checked into a hotel and were standing
in the lobby discussing their recent tournament victories. After about
an hour, the manager came out of the office and asked them to disperse.
"But why?," they asked, as they moved off. "Because," he said, "I can't
stand chess-nuts boasting in an open foyer."


 A woman has twins and gives them up for adoption. One of them goes
to a family in Egypt and is named "Ahmal." The other goes to a family in
Spain; they name him "Juan." Years later, Juan sends a picture of
himself to his birth mother. Upon receiving the picture, she tells her
husband that she wishes she also had a picture of Ahmal. Her husband
responds, "They're twins! If you've seen Juan, you've seen Ahmal."


 Mahatma Gandhi, as you know, walked barefoot most of the time, which
produced an impressive set of calluses on his feet. He also ate very
little, which made him rather frail and with his odd diet, he suffered
from bad breath. This made him. (Oh, man, this is so bad, it's
good)..... A super calloused fragile mystic hexed by halitosis.


And finally, there was the person who sent twenty different puns to
his/her friends, with the hope that at least ten of the puns would make
them laugh. No pun in ten did


RSS 2.0