Fredag!

Ok...Nu räcker inte tiden till...igen! Mycket på jobbet och då man kommer hem är man helt slut. Lyckas laga och äta middag samt slötitta på TV i en halvtimme innan man slocknar. Vad är det frågan om egentligen? 
Jag är så GLAD att det är Fredag!

I morgon ska vi dock upp tidigt- Dan ska till farbror doktorn klockan nio och sedan osteopaten klockan elva. Håll tummar och tår att de kan trolla bort värken nu!!!!


Mitten är nådd (på veckan!)

Jodå...Dan's nya jobb är helt ok- önskar bara att hans ryggvärk kunde försvinna någon gång. Det är inte lätt att vara entusiastisk på ett nytt jobb då man har ont. Har i alla fall tid hos läkaren igen på Lördag samt sjukgymnasten. Men vi funderar på att gå till en kiropraktor i stället eftersom sjukgymnastiken inte verkar hjälpa...(och för £40 varje gång vill man ju se lite förbättring i alla fall...)!Min vallmo på balkongen komplett med surrande besökare!

Tuesday Lunchtime...

Gissa sagan! (Ja...lätt som en plätt jag veeeet- but humour me!))


Ännu en bild i repris. Sitter på jobbet och har inte tillgång till mitt bildarkiv!
Har alldeles för mycket att göra egentligen...så det kanske är bäst jag fortsätter med blanketthögen innan även dagens post anländer...
Men kaffe först!

Monochrome Monday...

My entry in this week's Monochrome Weekly...

A war memorial I happened upon in Weybridge at the weekend...
A quick snap through the car window didn't turn out too bad!

Click below for other participants!
http://monochromeweeklytheme.blogspot.com/2009/07/week-beginning-sunday-26th-july.html

Monday...

Måndag och regnet vräker ned. Idag tänker jag ta mig tusan inte sitta med blöta jeans hela dagen så jag har packat ned ombyte. Nu gäller det bara att hålla kassen torr...
Helgen var lugn. I Lördags var det en liten (MYCKET liten) "Victorian Funfair" nere på Giggs Hill Green så vi var över och fotograferade lite.
 
Sedan gick vi en runda i Thames Ditton.  Och som synes så är det inte speciellt mycket som händer här just nu...

 

Dags att ge sig ut i regnet nu...Huva!

Dan's första dag på nya jobbet idag...Håller tummar och tår att allt går bra...!!!

Not quite right...

Temat i lillasysters fotoutmaning är Missförstånd/Missvisande...


 Klicka HÄR för andra missförstånd!

Mornin'!

Fredag! Äntligen Fredag!

I protest mot den totala omstruktureringen av "vårt" Sainsburys så beställde vi mat  på nätet.
Den blir levererad ikväll.
Jag får även skjuts av Dan från jobbet idag ,eftersom han har tid hos sin physiotherapist
(Ja...jag minns inte vad det heter på Svenska...) som har sin mottagning alldeles över gatan från slottet. Han har nämligen ont i ryggen...perfekt timing då han startar nytt jobb på Måndag. Han är desperat att bli bättre så vi betalar därför privat för behandling i stället för att behöva vänta 7-8 veckor med NHS.

Nu ska jag ta mig i kragen och gå igenom lite post från Towern...men först blir det en kopp hasselnötskaffe såklart!


Utsikt från mitt fönster...Ett annat fönster!

Torsdag...

Sitter på jobbet och borde egentligen börja ta mig igenom posthögen, men jag väljer att prokrastinera i stället...åtminstone en liten stund. Måste nog göra en till kopp kaffe också- Har ju endast druckit en än så länge....


Är det Onsdag allaredan?Skulle egentligen spendera dagen på Towern idag med min goda vän (som är chef på biljettkontoret där)...men nu har han insjuknat i svininfluensan så det är nog bäst att hålla sig borta från Towern överhuvudtaget. Risken att bli smittad blir knappast mindre av att beblanda sig med turister hela dagen!
För övrigt så mår min vän ok- Har fått medicin och sa att han var sjukare då han hade vanlig influensa för några år sedan...Men det är ändå inget jag vill ha! 

Så nu sitter jag på mitt kontor i stället med min första kopp kaffe av många...
God Morgon!

Repeat Performance


Fish Court, Hampton Court Palace

I've previously published this photo I know...but I didn't know about Monochrome Weekly back then!
Click below for other participants!
http://monochromeweeklytheme.blogspot.com/

Måndag...

Har försökt mig på att bygga en egen fotosida i helgen med concrete5 och har nu kommit en bit på väg...

Designen är nästan klar och sedan ska jag ladda upp en massa foton- Ja, annars blir det ju inte mycket till fotosida!
Det är en hel del att lära sig...CMS, ftp och CSS, Ladda upp här, ladda ner där, ändra koden här men absolut inte där...Jisses! Ibland snurrar det ordentligt i huvudet.
Det får mig verkligen att uppskatta enkelheten med blogg.se och dess html koder.

Sakta men säkert går det framåt i alla fall och jag publicerar adressen då jag är nöjd och klar...eller ja nöjd blir jag väl aldrig men klar lär den väl bli så småningom! Domänen är betalad för i två år framåt så jag har lite tid på mig...

Almost over...

Jaha- Så var det Söndag igen. Fredagen började med att jag blev dyngsur på väg till jobbet eftersom regnet beslutade sig för att vräka ned just den halvtimmen... Satt alltså sedan på jobbet i åtta timmar med blöta kläder och elementet på 5 fastän solen då börjat skina för fullt ute...
Fick skjuts hem av Dan och då vi gick från bilen beslöt sig en geting för att trassla sig in i mitt hår. Stå still, säger Dan...Som om man kan stå still då ett sådant monster surrar vid örat!!!!

Lördag var vi och mathandlade. Inte roligt. De har byggt om vårt Sainsburys. De har byggt om det totalt. Inget finns där det fanns förut och parkeringen är nu en mardrömsupplevelse. Packat med folk var det också och jag tror vi bestämt måste leta upp en ny "stamaffär"...

Idag ska jag städa...och tvätta...och göra andra "roliga" saker. 
Men man ska väl se det från den ljusa sidan....Jag behöver i alla fall inte gå till jobbet på många timmar ännu. Och i morgon tar jag med mig ombyte av kläder- utifall att!!!!

Detta är George förresten...Min huskatt!

The Week ends...


Äntligen Fredag! Förhoppningsvis kommer helgen att kryyyypa fram och jag får tusen saker gjorda som säkert skulle ha gjorts för länge sedan...

Ja...och så ska jag syssla med att bygga en webb-sida med CMS vilket jag aldrig gjort förut- men eftersom jag fått gratis hosting (av Dans svåger!) och egen domän så kanske man borde lära sig? Ja jag ska försöka i alla fall...Om någon har några tips re: Concrete5 & cpanel- var snälla och dela med er!!!!

Jobb nu...

Request!

Jag vet inte vad som hänt med tiden men den räcker inte riktigt till nu på sistone.
Skulle behöva en extra timme (eller två) på dygnet om det går att ordna, tack?!...Tuesday...

God Morgon!
Solen har återvänt men regnet gömmer sig bland molnen...


My second time in the Monochrome Weekly "Challenge".
Please click HERE for other participants! 

Numbers...

Temat i Fototriss är "Siffror"...

Siffror finns överallt och jag tog en hel del foton då vi åkte en sväng till affären för ett tag sedan. Man jag tyckte inte om ett enda så mitt bidrag kommer hemifrån i stället:Klicka HÄR för andra siffror!

And it keeps on falling...

Systers fotoutmaning har temat "Regn/Blött" denna vecka. Och regn har vi haft ganska mycket av denna vecka...och jag klagar fortfarande inte! Allt är bättre än den fruktansvärda, energisugande hettan vi hade veckan före!

Klicka HÄR för mer svalkande regn!

Rain!

Så var det morgon igen...Jag vet inte ens vart gårdagskvällen tog vägen.
Onsdag- och det brukar vara relativt lugnt på jobbet (eftersom att vi av någon anledning inte får pappersarbete levererat från Towern på just denna dag), så jag ska försöka hinna ikapp sedan månadsbokslutet.
Sedan ska jag njuta av regnet också! Nix! Jag tänker absolut inte klaga på regnet- Det var vidrigt hett förra veckan och nu vägrar jag att klaga. Även om en monsun drabbar London så tänker jag le med heeeela ansiktet!


Day two...

God Morgon!

Det är ju i alla fall inte Måndag längre...och det har regnat i natt. Så vem bryr sig att skrivbordet är översvämmat av pappersarbete? Inte jag!

Ok- Thought this photo might fit in the Monochrome Weekly "challenge". First time entry of many methinks...!
Lone crane in Bushy Park, Surrey, UK-pic taken at the weekend...
Click on the link below to see pure works of art!

http://monochromeweeklytheme.blogspot.com/2009/07/week-beginning-sunday-5th-july.html


Strandfoto!

Ok...Vi har inga riktiga stränder i Surrey. Men systers tema i Fotoutmaningen denna vecka är Strandfoto så jag gör väl så gott jag kan...med ett foto från Themsen.Och så klickar vi HÄR för riktiga stränder!

Park Life...

Vi spenderade ca tre timmar i Bushy Park. Solen stekte och vi gick och gick...och gick! Härligt var det och massor av insekter, fåglar och andra varelser stötte vi på...
Dan ser nu ut att ha slocknat i soffan och jag ska gå och hitta något mumsigt i kylen. Tror nämligen blodsockret sjunkit ganska kraftigt av all denna motion!

Här nedan är ett urval av de vi stötte på idag;
Se upp!

Temat i veckans Fototriss är "Se upp". Jag har valt att tolka det bokstavligt...


 Klicka HÄR för andras bidrag!

Nu är det lunchdags och sedan ska vi bege oss till Bushy Park på fotoexpedition!

Day of the Triffids...

Vår balkong har tagits över av blommor. Hur ska vi nu få plats att sitta ute?

Fredag!

Ja! Det ösregnade i natt! Eftersom vi hade takfönstret öppet och det är situerat alldeles över Dan's sida av sängen så märkte han av det först...

På TV säger de att det ska bli regnskurar hela helgen och DET låter faktiskt helt perfekt!


En gammal bil som såg en smula ledsen ut på väg till mataffären igår...

Detta är förresten inlägg nummer 600...Jädrans!

Praying for rain...

Det ska bli ca 35 grader idag sägs det, Naturligtvis är jag klädd för det...Svart kjol och svart linne...
Jag hoppas på regn...massor av regn!


Stressed? Moi?

Månadsbokslut och mellanchefen bestämde sig för att ta med sig vår kredit-register-ansvarige (eller vad fasen det heter på Svenska!) på publunch i två timmar. "Lead by example" eller?

Varmt som attan är det igen och ikväll ska vi beställa pizza för jag har verkligen ingen lust att stå vid spisen och koka tillsammans med maten!

Lite fler blommor köpte jag idag också. Jag kunde inte låta bli. Så de ska planteras ikväll. Sedan ska jag försöka att rota igenom och redigera lite foton eftersom jag inte gjort det på läänge nu. Bloggen ser lite trist ut utan foton...

Men först har jag 40 minuters gångväg i hettan att se fram emot...och en mycket kall dusch då jag väl kommit hem.
Kanske köper jag några iskalla öl på vägen som vi kan svalka oss med i kväll...Jo, Det blir nog så...

RSS 2.0