New year...


Gott Nytt År!

Nu så! Sitter just nu på kontoret och känner mig helt översnöad med jobb! Och ALLT måste bli klart idag...

Men...Det verkar i alla fall som om värmepannan är fixad nu (ta i trä...!) Dan har bokat ledigt idag och tydligen dök gasgubben upp med tre olika kretskort!
Tack för alla värmande kommentarer jag fått under den senaste veckan och förlåt att jag varit dålig på att svara....Nu när värmen är tillbaka i sovrummet kan jag inta min plats vid skärmen igen!!!!

Ett Gott Nytt År önskar jag er ALLA!!!!

Försöker...

...att roa mig så gott jag kan i kylan...;)
En liten fågel kom precis och satte sig i trädet utanför fönstret...Han såg ut att frysa lite han också...
Det är fortfarande frost ute fastän solen skiner för fullt! Dags för kaffe....!

Round and round and round and round...

British Gas sände två karlar idag. De kanske var rädda att jag skulle börja idka handgemäng? Tror ni att de fixat felet?
Självklart inte. Det visar sig nu att gubben från i Lördags hade beställt fel kretskort och kortet som dessa karlar hade med sig passar inte alls i min panna. Så nu ska de försöka få tag på det korrekta kretskortet och sedan återkomma....förhoppningsvis inom några timmar. 
Japp- Jag har bokat semesterdag från jobbet nu...Vilket underbart sätt att spendera min semester detta är!

Uppdatering......Näpp- Inget kretskort! Tydligen stänger stället som säljer dessa klockan 11 i mellandagarna så nu kommer gasgubbarna tillbaka i morgon bitti. Vill bara krypa ner i sängen och sova tills allt är fixat...men det går såklart inte. Har ringt till Dan som nu är tvungen att boka ledigt på morgonen...


Jag exploderar..jo..jag gör det...!

Jag är så arg så jag nästan kokar....! Gick hem tidigt från jobbet för att möta gasgubben som skulle komma efter två. I Lördags bestämde jag nämligen med den andra gasgubben att det var bäst om han kom på eftermiddagen. Jag gav honom t.o.m. mitt mobilnummer så att han kunde ringa en halvtimme innan han kom så att jag var säker på att jag var hemma.
Nu då jag kom in genom dörren låg ett sådant där "Sorry we missed you" kort på mattan. Gubben hade tydligen dykt upp klockan tio!
Jag ringde British Gas och frågade vad i helsike det är som pågår och de säger att det stod ingenting om eftermiddag eller mitt nummer. Då jag frågar om gubbjäveln kan komma tillbaka NU så får jag till svar att det är tyvärr omöjligt eftersom han är ute på ett annat jobb. Telefonsamtalet pågick ganska länge....Ursäkta språket men jag är så IN I HELVETE ARG!!!!!!
Jaja...Jag kan tyvärr inte tvinga de jädrans idioterna att komma och fixa pannan nu så nu har jag bokat tid mellan 8-10 imorgon bitti....Ska vi slå vad om att de kommer på eftermiddagen då???????????
Det är ju tur att man har förstående chefer på jobbet!

Nu ska jag gå och koka vatten...Behöver desperat tvätta håret...

Fototriss- Trekantigt!

Temat i veckans omgång av Fototriss är valfritt...Eller ja..Vi kan välja mellan tre äldre teman; nämligen "Genom", "Kroppsdelar" eller "Trekantigt"... Jag valde trekantigt eftersom jag inte var med första gången! Klicka på länken för andras foton; http://fototriss.blogspot.com/2008/12/veckans-fotoriss-vlj-en-av-tre.html
(Ja...Det går inte att länka från jobbdatorn...)






Brrrr again!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går till jobbet men det är alldeles för svinkallt i sovrummet...Jag återkommer från jobbet i stället!

Happy Birthday!!!!

Ett snabbt GRATTIS till PAPPA som fyller år idag!!!! Hipp Hipp HURRA!!!! Jag ringer dig senare lille Far!!!!
Nu måste jag fortsätta fylla badkaret med kastrullvärmt vatten....Det tar några timmar!!


Hide & Seek...

Veckans tema i Freaky Friday är "Hide & Seek"! Klicka HÄR för andras bidrag....


Brrrrr!

Fortfarande varken värme eller varmvatten...
En snubbe från British Gas var här idag men han var tvungen att beställa en del...och den kommer inte förrän på Måndag...
Svinkallt här inne. Svärfar köpte ett par små element åt oss men de värmer endast om man sätter sig alldeles framför dem...
Jaja...Det kunde väl vara värre....Ska traska till Dan's faster för att äta middag och värma oss en smula...


Trots dåligt humör (p.g.a. kylan!) så fick jag ändå min överraskningsjulklapp från Dan idag....
Titta! 

Det är ju synd att mina fingrar är så stelfrusna....

We are family...

I've got all my sisters with me....



Send your own ElfYourself eCards

Testing...

Ok...Leker lite med min design...Är inte klar ännu!


Brass Monkeys!

Idag har svärfar varit på besök vilket var mycket trevligt men ungefär klockan två slutade plötsligt vår värmepanna att fungera...Vi har därför varken värme eller varmvatten och efter en mild vinter så ska vi visst få minusgrader inatt! Hyresvärdens mobil är avslagen...Har lämnat ett meddelande men om han är bortrest över jul och nyår så är det nog ganska kört!!!! Så imorgon ska vi åka runt och försöka leta upp ett elektriskt element någonstans... Jag är MYCKET kall om fötterna!!!!! Jäkla typiskt att detta ska hända över jul...Tack och lov så tvättade jag håret igår kväll! Imorgon blir det till att fylla badkaret med kastrullvärmt vatten!!!

Elf Yourself

Send your own ElfYourself eCards

Christmas time...Mistletoe and Wine...

Nu har jag äntligen satt mig ned...! Har ont i ben och fötter- Känns som om jag stått hela dagen!
Gick upp vid nio tiden i morse...Sov så gott i våra tomte-påslakan...

Sedan kom alltså tomten...Eller "Danta" som han vill bli kallad och delade ut alla klappar som fanns under granen!
Resten av dagen har jag mestadels spenderat i köket...fastän det bara är vi två så är det ett jädrans bök att få allt färdigt till julmiddagen...Men det var det värt! Otroligt gott var det och vi har nu rester som räcker i ett par dagar också...!
Sedan kollade vi på Dr Who...Ja..jag är en nörd och jag älskar Dr Who!!!
Och nu är allt städat och diskat...Sitter med ett STORT glas Rioja och njuuuter av lugnet. Alla grannar verkar vara bortresta så Dan kan spela sitt nya Guitar Hero spel hur högt han vill...; ) (Just nu är det Eye of the Tiger....- Hjälp!)
Imorgon kommer svärfar och då ska vi laga lammkött. Ett helt ben har vi köpt! Och sedan blir det äppelpaj & custard till efterrätt.


Vad jag fick i julklapp? Jo...en hel drös med krämer från Sanctuary (från Dan...), Ansiktskräm och en massa smink, vackra grytlappar, handdukar och en snygg tröja (från Mamma), Ett jättegulligt miniänglaspel och böcker- däribland BagarBengtsson!!!!!!(från Pappa). 


Och Dan har dessutom sagt att han möjligtvis har en till grej att ge mig på Lördag... Tror mig veta vad det kan vara...Något med en lins? Något med zoom? ; )


Dags för påfyllning...Glaset är endast halvfullt...: )



Christmas so far...!

Idag är det jul hos oss!
Tomten själv kom på besök i morse för att dela ut klappar! Många underbara klappar var det också!


Just nu är jag i full färd med att laga julmiddagen....Turkey, Roast Potatoes, Vegetables, stuffing, pigs in blankets & gravy.....

Dags att slänga in fågeln i ugnen nu!!

Stiligare än stiligast!

Har följt AnnaKK's julkalender hela December fylld av knepigheter, gåtor och underbara bilder! Nu är jag minsann en av tre vinnare av denna AWARD! Tack så jättemycket...men det är ju egentligen Anna som borde få ett award efter att ha förgyllt December för oss andra!


TACK AnnaKK, And-gelica, And-Marie och alla andra underbara änder och en GOD JUL till er alla!

Jo minsann...Ska ta mig till Bushy Park efter jul med en HEEEEL limpa till And-ers Engelska kusiner...


Have yourself a Merry little Christmas...

Sainsburys var maniskt igår kväll men nu är kyl och skåp fyllda med mat i alla fall. Här har vi ju inte jul förrän imorgon så jag har en extra dag att dona lite hemma...
Spenderade i alla fall några minuter i morse med att klämma på julklapparna under granen...Det är ju för tusan tradition!

En Riktigt God Jul önskar jag er ALLA!


Dagen före dagen före...!

Så var det då dagen före julafton....Ikväll blir det mathandling galore och sedan ska jag gräva fram mina fina påslakan med tomtar som jag fick av mamma förra året!
Men först....är det arbete till klockan fem...
Titta! Det ser nästan ut som snö!


Uppdatering; Sitter nu på jobbet och har precis spillt kaffe över min ljusgrå tröja...Tjusigt!
Dagen har börjat bra!

Onödigt babbel?

Nu så....Endast ca en timme kvar tills jag kan påbörja den långa vägen hemåt. Har hunnit med hur mycket som helst idag trots telefonsamtal från både lillasyster och två kolleger (som också är vänner som jag inte talat med på ett tag...blev därför långa samtal...!) Tror jag har planerat ordentligt för morgondagen så att allt som behöver göras blir gjort innan min ledighet...men något drastiskt lär väl hända så jag hamnar i panik-mode. Det brukar bli så när man tror man har allt under kontroll!
Nu tänker jag ta mig en kopp blåbärste...Har överdoserat på kaffe idag. Blodsockret är också en smula högt så vill inte äta något fastän jag är lite hungrig...Blåbärsteet borde fylla magen..i alla fall lite?

Förresten ska jag julstäda det sista ikväll...Imorgon kväll ska vi till Sainsburys och inhandla all julmat och dryck!!!!!!  Och sedan...sedan...är jag redo för JULEN!!!!


Måndag...

God Morgon!
Det är Måndag men det gör faktiskt INGENTING! Det är ju faktiskt jul om ett par dagar (eller ja..tre dagar för mig...!)

Oj...Måste rusa till jobbet nu...Är en smula sen som vanligt!

Min helg...

Har haft en härlig helg! Varit väldigt duktiga och gått till sängs tidigt och därigenom vaknat tidigt också!
Igår var vi in till Walton där jag spenderade mitt Boots presentkort på hårprodukter som jag vanligtvis tycker är alldeles för dyra. Hittade även spelet till Dan som jag förgäves letade efter i Kingston! Vi köpte även en billig film på Blockbusters; "Outpost" som handlar om ett gäng legosoldater som anlitas som bodyguards av en snubbe som vill leta efter något i en gammal nazi-bunker i östeuropa. Skumma saker börjar hända i denna bunker och jag tyckte faktiskt det var en riktigt bra "lågbudgetfilm"...Riktigt läskig på vissa ställen! 

Idag har vi bara åkt en sväng till Sainsburys för att inhandla lite småsaker. En samling musikanter från Frälsningsarmen var på plats vid ingången och fyllde hela varuhuset med julmusik! Mysigt var det!

It's all in the details...

Veckans tema i Fototriss är "Mina små juldetaljer"... Jag hade faktiskt lite svårt att välja eftersom hela lägenheten är fylld av juldetaljer för tillfället! Klicka HÄR för andras detaljer!








Oh Christmas tree....

Ingen Freaky Friday denna vecka men istället en "Julgransutmaning"! Här är min...komplett med tomtar!
Klicka HÄR för andras granar!


En grå dag...

Var som sagt ute och gick en sväng på lunchen häromdagen. Det var folktomt och mycket vackert...

The Wilderness, Hampton Court Palace.











Fredag...äntligen helg!

Jullunchen var skoj...Ingen julmat men allehanda smörgåsar, vol au vents, räkor och fisk! 
Och jag fick ett presentkort som julklapp....På Boots!!!! Nu ska här handlas krämer och annan gegga!!!


Boots är nämligen min favoritaffär!!!!


Och ja...mellanchefen verkade i alla fall glad åt sin present hon också!


Ready!

God Morgon! Ja...idag är det alltså jullunch och julklappsutdelning på jobbet så jag tror inte det blir värst mycket arbete gjort! 
Vet inte ens vad vi får för sorts lunch...Någon sorts buffet tror jag- vilket inte är min favorit (eftersom det blir svårt att beräkna hur mycket jädrans insulin jag ska ta!).
Det blev alkohol till mellanchefen...Alkohol OCH choklad!

Det får duga! Ska lägga upp en bild på MIN present  sedan- Man vet aldrig vad det kan bli...Förra året fick jag ett gräsligt halsband och året före en massa kottar och ljus.....
 

Till mellanchefen!

Out of ideas!

Var ut och gick en sväng i parken på lunchen- Kändes nästan som om jag skulle somna vid skrivbordet!
En medioker dag på jobbet idag...Har inte haft så mycket att göra men ibland blir man nästan tröttare av för lite jobb i stället av för mycket! Ikväll är det mathandling på Sainsburys som gäller (Torsdagstradition!) för att sedan stressa hem, laga mat, hoppa in i duschen och sedan bums i säng!
Jullunch med jobbet imorgon...Har fortfarande ingen julklapp till mellanchefen- Jag ska leta runt lite på Sainsburys- Hittar jag inget annat så får det väl bli en flaska gott vin hade jag tänkt! Lite fantasilöst men vem blir inte glad av en flaska vin för £10?

Såå varmt under täcket...

Zzzzzzz.....

Trött idag...
Ska skynda mig till jobbet och kaffemaskinen...

önskelista...

Den här lilla utmaningen hittade jag hos AnnaKK och tyckte den var rar...
Min egen önskelista!


3 Hårda paket

1) En systemkamera- vilken som helst ;)
2) En laptop- (Endast som komplement till min underbara dator såklart. Min stationära fungerar faktiskt utmärkt!)
3) Böcker...massor av böcker.

3 Mjuka Klappar

1) En vår och höstjacka...
2) Underkläder...alltid!
3) Ett par jeans som faktiskt sitter som de ska!

3 Viktiga Klappar

1) Hälsa
2) Glädje
3) Kärlek

Jag tänker såklart inte heller utmana någon speciell...Gör den om du vill!



Home again!

Nu så sitter jag äntligen hemma med kaffet i näven igen. Gick bra hos doktorn- provsvar inom en månad. Julklappsköpandet i Kingston gick mindre bra. Dan vill nämligen ha ett spel men just det spelet verkar inte finnas någonstans! Tror jag var in i tjugoelva olika affärer innan jag gav upp och tog bussen hem. Ja ja...

Kingston var fyllt av de vanliga snorungarna, hemlösa (komplett med hundar!), Panflöjt-spelarna och Jesuspredikarna( You are ALL gonna DIIIIIIE!!!REPENT!!!!). Jo minsann-Man får nästan löpa hinderbana...Lägg sedan till hysteriska julklapps-shoppare och det blir verkligen en riktig mardrömsupplevelse. Men jag överlevde den här gången också....och tillbaka lär jag få åka eftersom jag ännu inte har en klapp till Dan!



"Ränna runt dag"

Jisses så trött jag var igår! Vet inte varför men både jag och Dan var helt utan ork då vi kom hem från jobbet. Vi åt middag och sjönk sedan ner i soffan i ett par timmar för att slötitta på TV. Vi gick och lade oss vid halv tio! Och sov som en stock (!) gjorde jag....!
Idag jobbar jag halvdag...Ska till Doktorn i Esher för att ta cellprov (efter min jädrans diatermi är jag tvungen att gå en gång om året!) och sedan ska jag ta mig in till Kingston för att köpa någon liten julklapp till Dan. Det är ju faktiskt inte långt till jul alls!!!!! 



Hjälp!

Vi drog vår "Secret Santa" igår på jobbet. Julklappar utbytes på Fredag i samband med vår jullunch. Tror ni inte att jag fick mellanchefen då? Hon som kacklar och inte är det minsta intresserad i krämer och badgrejor som luktar gott.... Vad i helsike ska jag köpa för £10????

God Morgon förresten!



Lyssnat på radion...

Idag har det varit en sådan där riktigt tråkig dag...Det är inte så att jag haft lite att göra- absolut inte- men jag har liksom ingen entusiasm alls!
Har lyssnat på Radio Uppland via nätradion hela dagen idag...Till slut kunde jag alla nyheter utantill; översvämningar, is på vägen, inget vatten i Tierp, bröstcancertabletter, infektionsrisk på UAS och miljöbilar...Jo minsann- Det händer visst lite i hemtrakterna ändå ;)
Det roligast är att lyssna på "vanligt" folk de intervjuat...Joråå- Ja tycker de e fruktansvärt hemskt- De kan väl tvätta händerna för tusan! (om infektioner på sjukhuset) och "Jaaaa...å sen kan de frysa till å bli isbitar på vägen å de e ju för jävligt!" (om översvämningarna). Jag ÄLSKAR min hembygd! Jo...Jag GöR det!


Måndag...igen!

God (?) Morgon....


Jag vill ha julledigt nu...

Naturligt runt!

Veckans tema i Fototriss är "Naturligt runda former". 

1) Runda blommor i Wisley Gardens.
2) Svamp i Bushy Park.
3) En enorm stubbe i Painshill.

Klicka HÄR för andras bidrag!







Less...

Jaha...Här skulle man svara på kommentarer men det går visst inte idag....AAARRGGHHH! Varför är det så mycket strul med Blogg.se??????

Jaha- NU går det visst...!

Till lillasyster...

Här kommer en video tillägnad min kära lillasyster och hennes andra hälft....Just because it's their special song...!


FFF- Rädd!

Veckans tema i Freaky Friday är "RÄDD".
Har letat som en tok efter ett foto där någon ser rädd ut men har inte för vana att skrämma folk innan jag knäpper kort...så det får bli ett skrämmande kort i stället....


Are you feeling scared yet?

Klicka http://mumari.se/2008/december/freakyfridayfoto-tema-radd.aspx för andras bidrag!

(Det är något fel på länkningen idag..eller också är det Google Chrome som inte vill länka helt enkelt...!)

Goder Afton!

Hej och hå.....Det var segt att ta sig ur sängen i morse! Julfesten var trevlig med god mat och många öl men det blev lite sent! Sedan spöregnade det hela vägen hem och det har det fortsatt att göra hela dagen idag också!!

Men.....Vi fick TVÅ paket levererade idag (Jo...vi har post även på Lördagar!)...Ett var från mamma fullt med julklappar (samt en tomte!) och det andra var från rara http://www.tyskungen.se/. Guitar Hero har anlänt!!!!


Vi har även varit en snabbis in till Walton. Woolworths har gått i konkurs efter nästan hundra år och säljer hela sitt lager till halva priset...De flesta hyllorna var redan tomma men vi lyckades i alla fall hitta en snygg vattenkokare!


Kvällen kommer nog att bestå av mycket oväsen (dåligt gitarrspel!), Cottage Pie till middag, X Factor final på TV och även en film med Christian Bale (!); Rescue Dawn, som jag inte sett. 





Stuffed!

Ett mycket kvickt God Morgon...!
Lite stressad idag...Alldeles för mycket på en gång! 
Ska luncha med min vän Anne klockan tolv, sedan blir det en fånig datakurs klockan två (vi är alla tvungna att gå...även fastän det är ett dataprogram jag använt i ett helt jädrans år hemma!), klockan fem bär det av till Dan's julfest. Har proppat ner allt jag (tror) jag behöver i min lilla väska. Det är fasen inte lätt när man måste ta med sig smink, två olika insulinpennor, blodtest-kitet, en påse Jelly Babies samt tracker bars (ifall mitt blodsocker sjunker!). Lägg sedan till plånbok, nycklar, jobb ID kortet, mobiltelefonen och du får en MYCKET fullproppad väska.

Lunchen hamnade i en plastkasse ; )

Hoppas ni alla får en lugn och stressfri dag!!!!





Baglady...

Jo minsann...Jag hann ikapp med allt jobb idag och klappar mig själv på ryggen!
Nu är det mathandling på Sainsburys som gäller ikväll. Måste också tvätta håret och försöka klura ut vad i helsike jag ska ha på mig på Dan's julfest imorgon. Jag har en fin klänning men eftersom jag är så praktisk och tror att det blir kallt så kommer det väl att bli byxor ändå....Skor är alltid ett jädrans problem också eftersom vi blir tvungna att gå i 40 minuter...Ja- Det blir tennisskor på vägen dit och hem. Tar med mig klackskorna i en plastkasse. Dan kallar mig baglady ...men det är väl bättre än att få trasiga fötter?

Morgonmantra


GOD MORGON!!!!
Idag ska jag ta meig tusan hinna ikapp på jobbet!!! Jag ska, jag ska, Jag SKA!

Åtta

Blev utmanad av syster WTF men kan inte länka ordentligt eftersom jag sitter på jobbet...Här får du en ful lång länk istället: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/


Reglerna är enkla;
1. Publicera reglerna på din blogg
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Utmana 8 andra bloggare
4. Meddela de utmanade på deras bloggar


8 Favoritprogram


Oj- Detta var svårt...Jag följer faktiskt inga program alls för tillfället...men har istället valt både gamla och lite nyare favoriter...
In no particular order:

1) Black Adder

2) Fawlty Towers
3) Two and a Half Men
4) The Fast Show
5) Top Gear
6) One foot in the Grave
7) Only fools and horses!!!!!

8) CSI (Las Vegas and NY...Miami tycker jag mindre om!)


8 saker jag gjorde igår


1) Glodde på och jämförde kalkylblad mest hela dagen
2) Drack kopiösa mängder med hasselnötskaffe
3) Såg Cliff Richard anlända utanför fönstret (Det var inte mycket att se på!)

4) Pratade med Mamma i telefon- diskuterade julklappar och tomtar!
5) Slängde in 2 pizzor I ugnen- orkade inte laga ordentlig middag!
6) Kollade in folks juldekorationer och ljus på väg hem från jobbet- Jag är en diskret fönstertittare!
7) Pratade med Pappa I telefon- diskuterade också julklappar samt snö!
8) Lyssnade på grannparet då de grälade lite smått...


8 saker jag ser fram emot


1) JUL!
2) Sverigeresan
3) Middag ikväll...Jag är hungrig.
4) Helgen...behöver sova lite.
5) Fredag kväll- Dan's julfest
6) Fredag- ska även luncha med en gammal vän!
7) Sedan tog det stopp!!!!!!
8)


8 favoritrestauranger


Jag har inte åtta favoritrestauranger så jag tar med våra Take Away ställen också!

1) Nandos (Portuguese chicken..mmmmm)
2) The Regent (Chinese!)
3) Panahaar Tandoori (Indian)
4) Alpona (Indian again!)
5) Pizza Express (er Pizza...!)
6) Papa Johns   (mer Pizza...)
7) Christy's Fish Restaurant (Fish & Chips!)
8)  Burger King (Whoppers!)


8 saker på min önskelista


1) En liten cylinder dammsugare- Vi har en s.k. Stairmaster...men den lever verkligen inte upp till sitt namn. Den väger ett ton och det är ett jäkla sjå att försöka dammsuga trapporna! Trappmästare my arse!

2) En kamera....en bra kamera...
3) Lite större plats vore bra...ett extra rum fast med samma hyra såklart!
4) Men om jag nu får önska mig så passar jag på att önska mig ett litet hus då!

5) Självklart att hela min familj får må bra både I kropp och själ.
6) En stor låda med pengar tack! Sedlar!
7)  Nya skor....snygga OCH som jag kan gå i...
8) En bygguggla..he he he...önskade mig en sådan då jag var liten men fick den aldrig! De sålde dem på KONSUM för tusan!!!!! På översta hyllan i leksaks och godisgången nära kassan stod den. Nu är Konsum stängt och det är för sent!!!!!!!


8 som jag utmanar

Naeeeejj....Jag utmanar de som har tid och lust- åtta eller inte!


Here we go again...

Morgon igen....Himlen är blå och jag känner mig glad idag! Det håller väl i sig tills jag kommer till jobbet och mitt översvämmade skrivbord kan jag tänka...!



Blaha!

Idag var det ett jädrans rännande på slottet...
Minibussar från cateringfirmor, ljustekniker och inhyrda kypare snubblade om varandra. Det är nämligen stort partaj ikväll med självaste Cliff Richard som värd. Jodå...Han har hyrt några salar och ska ha någon slags välgörenhetsgala ikväll. Andra "stora" namn som jag glimtade då jag var på väg hem var Bonnie Langford, Des O'Connor och Theo Papitis...Jag blir hemskt imponerad om någon av er faktiskt hört talas om dem! Och just ja- Den där snubben som sjöng i gruppen Blue var också där...men jag minns inte vad han heter...

För övrigt nämnde min mor att det stod i Svenska tidningar att Engelsmännen shoppar som galningar eftersom det är rea överallt. På de Engelska nyheterna hade det ett reportage ikväll om hur lite folk handlar detta år jämfört med förra...
Vem i helsike ska man tro? Och vad har de för anledning att ljuga (för en av källorna måste ju ha hittat på det hela?!) om en sådan sak? Konstiga människor finns det...



I alla fall.....I morgon är det Onsdag och då är äntligen halva veckan avverkad.

Mitt namn är...

Jaha...Inte ett enda Grattis har man fått...Mitt mellannamn är ANNA- Det vet väl ALLA!!!! Jag har namnsdag idag (upptäckte jag för 30 sekunder sedan...); )

Tuesday...


God Morgon!



A splash of colour...

Titta vad som satt i trädet utanför fönstret igår morse! Jo..Det är en parakit...! För ca 40 år sedan började de sprida ut sig lokalt.  Var de kom ifrån? En teori är att en gubbe som bodde på slottet hade flera stycken parakiter som smet och slog sig ned i det närliggande Bushy Park. En annan teori är att en hel flock smet under filmningen av The African Queen i Shepperton Studios 1951. Hur som helst så finns de nu i området i tusentals!

 

Alldeles för mycket att göra!

Ibland vet man inte om man borde skratta eller gråta. Tillbaka på jobbet efter min långledighet och inte ett enda av mina jobb har blivit gjorda i min frånvaro. Är egentligen inte förvånad. Till råga på allt så har jag fått in en beställning på över 3000 biljetter av några Amerikanska cheerleaders som kommer över i slutet på månaden. Så nu blir jag tvungen att sitta vid biljettskrivaren hela dagen så att den inte tuggar sönder dem (Den har en tendens att göra detta med stora beställningar!). Jag längtar tills på Fredag allaredan!
Fredag ja...Då är det Dan's julfest på jobbet. Vi ska äta julmiddag på The Bell i Molesey (myspub!) så det ska bli trevligt!

Förresten måste jag bara nämna att jag fick ett mess av en god vän häromdagen som frågade om jag ville hänga med henne och ett gäng tjejer på en manlig stripp-show på Fredag?!!!! Vad svarar man på det?
Jo...Jag skrev att "Tackar som frågar men att glo på konstiga män utan kläder är inte riktigt min grej...!"
Tror hon blev lite sur eftersom jag inte hört något efter det...hmmmm...Nevermind- Jag var ju bara ärlig!

Zzzzzz...



Big Time...!

Söndag...

Usch så trist det är att behöva gå tillbaka till jobbet efter så många dagars ledighet...
Idag har både jag och Dan varit en smula nere. Men det dröjer inte länge förrän man är i jobb-mode igen!
Vi var och mathandlade på eftermiddagen och har sedan inte gjort speciellt mycket alls.

Nej..Nu får jag rycka upp mig! Ska strax laga middag- Fisk blir det idag! För resten glömde jag berätta vad Dan smög ner i varukorgen då vi var till Woolworths igår...
Nämligen detta:


Jag tror bestämt min tomtemani har smittat av sig....

Numbers...

Veckans tema i Fototriss är "Siffror".... Klicka HÄR för andras bidrag!






Fler tomtar...

Har haft en lugn Lördag! Åkte en sväng till Sainsburys för att inhandla middag (Roast Beef!) och har sedan inte gjort speciellt mycket mer! Har slängt upp lite fler tomtar...Jo..Jag vet...Är en smula tomtegalen men jag skyller på Mamma som är världens största "Tomtefreak"!!!!!!

Ålder...

Veckans tema i Freaky Friday är "Åldersnoja" eller "Åldersironi". Mitt bidrag är denna dörr ca 1540. Tror knappast att någon anade att den skulle komma att användas till nödutgång nästan 500 år senare.
Klicka HÄR för andras bidrag!


I've been a busy bee...

Monica ville se mina tomtar...Här är ett urval (Jag har många fler!)!


My tree!

Idag har jag varit riktigt "tomtig"! Vi var som sagt och införskaffade en gran igår. Vi tänkte köpa en mindre än den gamla plastgranen vi haft i över tio år men i stället blev det ett större! 1.80 m....Snyggt som tusan är det! Tyvärr hade vi inte tillräckligt med ljus för att täcka hela trädet! Vi åkte därför tillbaka till Walton idag för att köpa en ljusslinga med 100 små lampor! Och nu är det änligen klart!!!!

Jodå...Jag är här!

Ursäkta min frånvaro idag men vi har haft fullt upp med att inhandla julgran! Resten av dagen har jag PYNTAT!!! Är fortfarande inte helt färdig (perfektionist som jag är!). Imorgon kväll är definitivt bloggkväll!! Jajamän!!!

GOD NATT och Sussa sött!!!!!!

Hallå där!

Ok- Väldigt snabbt inlägg här! Ville bara tala om att vi har besök av svärfar idag och jag har därför inte kunnat komma i närheten av datorn! Man måste ju vara trevlig då man har gäster! Återkommer förhoppningsvis ikväll!!!!

Blogg Strul

Jaha...Blogg.se har krånglat hela dagen. Har endast kunnat logga in sporadiskt och kommentarer går det endast att lämna på enstaka inlägg. Det var ju tur att jag inte hade några världsnyheter att komma med idag då!; )

Nu ska jag packa ihop och gå hem. Det blir nog en och annan öl ikväll eftersom jag nu är LEDIG ända tills Måndag!!!

Vi vann!!!!


Ja Titta! Jag vann faktiskt! Eller ja...Dan vann och jag får nu stå ut med Aerosmith dag ut och dag in! Vill bara säga ett STORT BAMSE TACK
till alla som röstat under de här två veckorna...och speciellt kära syster som t.o.m. publicerade en bild på sig själv för att ragga röster (bilder på min syster är ytterst få!)

Och självklart tack till Tyskungen som var så snäll och lottade ut spelen i första taget!

och så slutligen en hälsning från Dan....:




TACK TACK och TACK igen!!!!

Kommer jag att få en gran i år?

Nehej...Det blir inget granhandlande på Onsdag! Dan's far kommer nämligen på besök i stället, vilket i och för sig är roligt(Han kommer hela vägen från Devon) men jag var ju inställd på att pynta och vara allmänt "julig" hela dagen!
På Torsdag är det mathandling som gäller så någon gran blir det nog inte förrän på Fredag nu!
Ja ja...Vi brukar alltid bli bjudna på Chinese Take Away då svärfar hälsar på och det är ju alltid trevligt!

Genom köksfönstret på jobbet... (Ja- Det är galler för fönstret!)

Dags att gå hem...

Nu är det endast jag och mellanchefen kvar på (den här sidan av) kontoret. Ca en halvtimme tills jag kan gå hem!
Har varit stressigt idag men jag har hunnit med mer än vad jag trodde så det känns bra.
Det blev inget julpyntande igår (eftersom jag mådde pyton!), men jag satte i alla fall upp julgardiner samt stjärna i sovrummet. Det ser så myspysigt (Är det ett ord?)ut så! Gran ska införskaffas på Onsdag. Dan vill köpa en gran som redan har alla ljus fastsatta på grenarna. Han påstår att det är sådant bök att sätta i dem själv...Hmmm...Jag kan inte minnas en enda jul på 14 år då inte JAG satt i ljusen! Ja ja...vi får se hur det blir. 



Kanske man ska ta sig en kopp kaffe till innan det är dags att leta sig hemåt i mörkret?

December 1st...

Nu så! Det är Måndag...Jag mår fortfarande lite halvtaskigt. Det är månadsbokslut men......
Det är den 1:a December idag!!!!!!
Och Julkalendern har börjat! Kolla in http://handerblandander.blogg.se/2008/december/den-forsta-december-.html (Ja...Jag sitter på jobbet och kan inte länka ordentligt!)


RSS 2.0