Seeeegt...!

Vi har trassel med vårt bredband och p.g.a. detta så känns det som om jag är tillbaka i år 2000 då jag satt och svor över hastigheten på mitt gamla "dial up internet". Tydligen har "de" gjort förbättringar och en sorts uppgradering som kommer att märkas inom tio dagar...Det är tio dagar i morgon sedan jag fick detta meddelande och jag tvivlar starkt på att hastigheten mirakulöst kommer att öka nämnvärt tills i morgon...
Så det är lite tyst här för tillfället...men det är ganska skönt att vara urkopplad ibland. Jag har fortfarande ett mindre berg av böcker att läsa så detta är väl ett perfekt tillfälle att ta sig igenom ett par stycken åtminstone. :)
För övrigt har jag spenderat dagen med jakt på en speciell usb kabel, samt med att försöka få skrivarhelsiket att fungera...och jo då...den fungerar nu! :) Jag önskar jag kunde fixa bredbandet också...men har de inte ordnat upp det i morgon så får jag försöka att antingen ringa och höra en massa dravel från deras kundservice...eller också kanske fundera på att allvarligt byta bredbandsbolag.  Man ska välan inte behöva vänta 2 minuter för en sida att laddas heller...fast i och för sig...Då jag först skaffade internet för många många år sedan så var min uppkoppling faktiskt ganska långsam...Man blir bortskämd snabbt och tålamodsnivån sjunker!

Today...

my baby is almost as old as me!
I love you baby bear!

Många...

"Många" är temat i veckans Fototriss. Min tolkning kommer här;
Klicka HÄR för andra deltagare!

Black & White Weekend

Bodiam Castle
I somehow managed to get a shot with no people in it...which was no easy feat!
Click HERE for other participants!

Mat och bak...

Jag var och kollade ögonen igår för första gången någonsin...eller ja...vad jag kan minnas i alla fall.
Jag åker och får ögonbottnarna fotograferade varje år men en riktigt ordentlig ögonkoll har jag inte gjort förut. Jag är tydligen en smula närsynt...men inget som kräver glasögon. :)

Efter besöket hos optikern åkte vi till Sainsburys för att köpa lite färska grönsaker och passade på att käka lunch på cafeet där. Efteråt åkte vi Till Marks & Spencers för att handla upp ett presentkort vi fått av Sky TV för att vi uppgraderade till hd för någon månad sedan.
Där fanns inte mycket egentligen...men jag lyckades hitta en kjol samt ett par skor till jobbet och Dan köpte ett par solglasögon. Resten spenderade vi i deras mathall...och DÄR fanns hur mycket som helst. Den absolut bästa maten finns nämligen på M&S...men ruskigt dyrt är det så verkligen inte en affär där man veckohandlar.
Men tack vare Sky så åt vi en alldeles fantastisk middag igår kväll...
och idag har jag bakat...Det är en sådan där mathelg igen...Alla mina hormoner slåss för tillfället med varandra och då är det bäst att stanna hemma...och äta en massa gott...:)

Slottsbesök...

Eftersom vi plötsligt har en hel drös med ledighet och vädret varit spektakulärt vackert så begav vi oss ut på utflykt igen...Denna gång till en medeltidsborg!
Hit har vi velat åka ett bra tag men det har inte blivit av förrän nu...och besvikna blev vi verkligen inte. Vilken plats! Något som dock var en smula lustigt var de hundratals änder som flyttat in runt borgen. De gick omkring utanför och betade gräs (som får!) och vankade omkring inuti borgen som om de ägde byggnaden..och det kanske de gör på sätt och vis...;)
Massor av traskande blev det...upp i tornen och ned igen. Utsikten var makalös!
Då vi satt oss i bilen och skulle styra kosan hem så fick vi syn på en skylt för ett annat "slott"; Scotney Castle...så vi svängde in och besökte det också! :)
Det här var en mer "romantisk" slottsbyggnad...men också den från 1300-talet. Trädgårdarna var fantastiska med miljoner färger och överraskande små detaljer överallt.
En mycket lyckad utflyktsdag med andra ord...men som resulterat i nära på orörliga ben idag p.g.a. alla branta slottstrappor...Jag har tydligen använt muskler jag inte ens visste jag hade! ;)

RSS 2.0