Idag är det...

... sådant där väder som endast simfåglar, grodor och daggmaskar blir glada av (tills maskarna kravlat ned i alltför djupt vatten och drunknar i vattenpölarna d.v.s.).
Det regnar alltså...
Dags att rota fram sitt blommiga paraply och snöra på sig skorna; Jag har en blöt färd till jobbet framför mig!

Veckans tema...

...i systers Fotoutmaning är Transportmedel...
Sådana finns det ju hur många som helst att välja bland- Men eftersom vi tog en liten promenad vid Themsen idag så blev det mest en hel drös med olika slags båtar som hamnade framför kameran...
Klicka HÄR för andras bidrag!

A stroll by...

...The River Thames on a cold but sunny March afternoon.
Click HERE for other Mono participants!

Alan? Steve?


Är i alla fall vaken...

God Morgon!

Uppe med tuppen (om det finns någon tupp i närheten betvivlar jag men...) och redo att gå till jobbet. Snoret rinner och mina tänder kliar men jag är i alla fall påklädd och något så när presentabel!

Så här soligt är det förstås inte idag...Nä, Naturligtvis hänger regnet tungt i molnen och bara väntar på att jag ska sticka näsan utanför dörren!


Jag har inte tid att vara sjuk!

Är krasslig och har därför stannat hemma från jobbet idag...Detta har inneburit att jag stjälpt i mig tok för många koppar kaffe...men det är det enda som lindrar min onda hals! Det känns också som om hela huvudet har stoppats fullt av bomull...bomull som gör mig yr och kliar och kittlar vilket i sin tur gör så att vänster näsborre rinner som en läckande kran...
Ja ja...I morgon är nog allt bra igen!

Mamma!

Hipp Hipp Hurra för min lilla Mamma idag ty hon fyller nämligen år!
Stora Grattiskramar kommer härifrån och presenten skickade jag i tid...och den anlände också i tid för en gångs skull!

Vad i hela friden är detta?

Ok...Vem pulade ned rakblad i halsen på mig då jag sov?
Jag som trodde jag sluppit undan förkylningen som Dan dragits med sedan helgen-
Tji fick jag!
Två Ibuprofen har intagits och jag ska försöka hitta halstabletter i en av affärerna på väg till jobbet...
Helsike! Jag tycker inte om att vara sjuk!

God Måndag!

Dags att kravla sig upp och släpa sig till jobbet?
Helgen var lugn. Danny har råkat ut för en dunderförkylning (men jag verkar ha sluppit undan...än så länge...Ta i trä!), så vi har mest stannat hemma. Vi tittade på en del filmer; Zombieland (vilken var sådär), Survival of the Dead (bättre!) och Marley and Me...en hemsk film som jag aldrig någonsin vill se igen- Fy tusan vad jag grät!

The three Graces...

Click HERE for other Mono participants!

Tystnad...

...är temat i systers Fotoutmaning. Det är även tävling denna vecka med vinst från Mystica.
Klicka HÄR för andra deltagare!

Torsdagsfoto...

Torsdagfoto har temat Svartvitt Landskap...och då kunde jag förstås inte låta bli att vara med...även om fotot är en smula gammalt! Jag sitter nämligen på jobbet och har inte tillgång till mitt arkiv.
Kanske bäst att börja arbeta lite nu...efter att ha fyllt på kaffekoppen förstås!

Klicka HÄR för andra deltagare!


Nu så...

Sol och ännu mera sol! Är våren äntligen här nu?
Vinterkappan verkar en smula tjock och tung de senaste dagarna...

Måndag...


Idag har varit en bra dag. Var till doktorn i morse och ska få remiss till ultraljud. Fick även recept på några värktabletter som tydligen ska vara mycket snabbverkande så jag ska lösa ut dem innan det är dags nästa månad. Kom till jobbet vid elva och sedan har det varit fullt upp. Men jag har fått mycket gjort idag och mitt skrivbord är nu nästan helt rent.

Vi hade vackert, strålande solsken i helgen. Igår var vi en sväng till Claremont Landscape Gardens. Tyvärr så var det Mors dag här igår så vi fick trängas lite med en massa familjer som beslutat sig för att spendera dagen just där. Parkeringen var smockfull men vi hittade en plats på andra sidan vägen där vi lyckades klämma in bilen. Sedan gick vi runt...Det är mycket gående och många backar men väldans vackert var det. Vår utflykt avslutades naturligtvis med ett besök på deras cafe för vårt obligatoriska fika;  te och morotskaka (Dan) och kaffe och scone med clotted cream (jag).Ja...fast min hade ingen sylt och ungefär tre gånger så mycket clotted cream...YUM!


Old stuff...

Temat i systers Fotoutmaning är "Gammal". Många fotografier hade jag att välja mellan eftersom gamla ting väldigt gärna hamnar framför min kamera...
Detta är ett familjeträd- målat direkt på väggen i The Great Hall i Winchester.
(Klicka på den lilla bilden för att se hur vacker väggen var!)
Klicka HÄR för annat gammalt!

Claremont...

It's Mother's Day here in the UK today. Perhaps not the best day to go to visit some landscaped gardens if you're looking for some peace and quiet as most people thought it'd be a great idea to drag their mums there on a day out. I did however manage to get some shots without people in them!
Belvedere Tower, Claremont Landscape Gardens, Surrey.
Please click HERE for other Mono participants!

Fredag och nästan sol...

Idag vaknade jag av regnet som slog mot takfönstret...Inte det roligaste då man har 40 minuters gångväg till jobbet framför sig. Men då jag var redo att gå beslöt sig regnet för att förflytta sig någon annanstans! Och nu doftar det sådär härligt ”vårlikt” ute och solen försöker sakta men säkert att ta sig fram mellan molnen.
   
Vi har inga planer för helgen...Har precis betalat vår 3 månaders gasräkning vilken var ofantligt stor...hela £365..så vi har inte många slantar att spendera just nu. Men om vädret är vackert ska vi i alla fall ta oss till parken en sväng och en kopp kaffe och en liten kaka på cafeet ska vi nog ha råd med.
   
Nu ska jag fylla i en hel drös med kalkylblad hade jag tänkt innan posten kommer med mer pappersarbete...och så väntar jag på nyheter från lillasyster som ska till sjukhuset för att röntga sig idag...om hon kommit iväg ännu det vete tusan. Är en smula orolig...Vill inte att lillgumman ska gå och ha ont ju...! Älskar dig skitunge!


Lost boy...

Sam Emerson : You're a vampire! I knew it!
Michael Emerson: I am not!
Sam Emerson : So what are you? The Flying Nun?


R.I.P.
Corey Haim


Onsdag!

God Morgon!
Nu är det allaredan Onsdag! Jag har dessutom nya tennisskor (igen). Dessa ska visst vara specialskor som är gjorda speciellt för att gå i...så det passar ju bra! Jag har nu haft dem på mig till och från jobbet i två dagar och har inte ett enda skavsår...inte ett enda!
För övrigt så är månadssmärtan tillbaka igen. I Lördags hade jag så ont att jag faktiskt svimmade två gånger vilket skrämde livet ur stackars Danny...så jag har nu bokat tid hos läkaren på Måndag för att se om allt står rätt till...Man kan ju inte hålla på och svimma hur som helst!
Ja...pippijågeln har inget att göra med inlägget....

Monday Mono...

This old branch was reaching for the long awaited sun this weekend!
Please click HERE for other Mono participants!

Mornin'!

Ledig Måndag och solen skiner!  Jag kan inte bara lata mig idag så som jag tänkt...utan flera saker har naturligtvis dykt upp; måste ta mig till både apoteket och till posten (som för övrigt ligger åt helt olika håll) och sedan ska jag städa lite...för det blev helt enkelt inte av i helgen! Men...Jag klagar inte alls för just nu sitter jag framför min dator- fortfarande i sovkläder och tofflor med en rykande varm kopp kaffe bredvid mig...och jag behöver inte gå till jobbet idag! Och sedan är det ju endast fyra dagars arbete innan det är helg igen!

Tidsbrist!

Efter en mycket hektisk vecka ser jag nu fram emot en långhelg! Har nämligen bokat ledigt på Måndag, Vad jag planerat att syssla med? Inte ett dyft! Nu ska jag bara ta mig igenom resten av papperen som stökar till det på mitt skrivbord...och sedan är jag fri! (åtminstone i tre dagar).

För övrigt så skiner nu solen för fullt och både krokus och påskliljor har börjat dyka upp lite varstans!


Sol!

SOL! Massor av sol!
Idag följer kameran med till jobbet. Måhända hittar jag en halvtimme eller två bland allt arbete så att jag kan smyga ut i solljuset och ta några foton. Min stackars kamera börjar känna sig bortglömd...
God Morgon!

RSS 2.0