Wednesday...


The Weekend in B&W...

Slightly worse for wear...but rather beautiful none the less!
Click HERE for other participants!

Lazy Sunday...

En helg fylld av roligheter har vi haft!
I Fredags var vi ut och firade med vänner eftersom Dan blev klar med sin bilskollärarutbildning i Tisdags! Sista provet klarade han galant och nu ska han bara bestämma sig för vilken skola han vill jobba för. Har skickat efter en massa info från ett par stycken så vi ska jämföra vad de har att erbjuda.
Gårdagen var lugn...En massa tvätt och annat hushållsgöra och idag for vi en sväng till Polesden Lacey och strosade runt i trädgårdarna en stund. Nu blir det snart Roast Chicken och ett glas Shiraz.
Förresten var jag till doktorn åter igen i Fredags med min fot. Han har nu skickat remiss till någon slags fotspecialist eftersom han själv inte vet vad som är fel. Fick dock calcium och vitamin d tabletter då dessa värden var liiiite för låga. Fick även svar på mitt HbA1C test....6.9%! Jag blev så glad då det brukar ligga runt 7.2-7.4 vilket inte är tokigt det heller men jag kan fasen inte minnas sist värdet låg under 7! Någon gång innan tonåren förmodligen! :)

Lördag

Lördag och idag är Dan's bästa vän på besök. De sitter för närvarande och glor på cricket! Ska fixa en hel massa grillat kött om ett par timmar...och ris...och räkor. Och så blir det lite vin också.
I morgon är vi fast i huset tills klockan två ungefär då de stänger alla vägar häromkring p.g.a. ett cykelrace som ordnats som ett slags test inför OS nästa år. Så det blir inga utflykter denna helg...men det är nog lika bra då jag kan vila upp fothelsiket ordentligt som förresten är bättre men inte bra ännu! :)

En liten promenad...

Tog oss en liten promenad runt Claremont idag...mellan regnskurarna! Belvedere Tower var öppet så vi klättrade upp för att kolla utsikten. Tyvärr såg man icke så långt eftersom regnmolnen hängde tunga över London.
Trevligt var det i alla fall...Avslutades naturligtvis med en kopp kaffe på cafeet...:)

Grattis till en stor tjej!

En liten present kommer strax med posten...:)

RSS 2.0