Rain rain rain....rain?

Halvvägs genom veckan och fortfarande äckligt kvalmigt...Längtar efter regn! Det spelar liksom ingen roll vad man klär på sig då det är så här...Jag vet att jag ändå kommer att anlända hem i kväll som en dåligt urvriden disktrasa.
En betydligt trevligare bild än de nedan?

Look away now!

Vi upptäckte en oinbjuden gäst igår kväll som snabbt blev visad dörren....Vi bar honom ned för trapporna och över gatan innan vi lyfte på glaset och såg honom galoppera iväg!

Filmkväll!

Lördag...ljuvliga Lördag. Har haft vänner över i kväll och käkat Burritos...Har också lite filmkväll. Först Cool Hand Luke (eftersom en av våra vänner aldrig hade sett denna film var vi tvungna att utbilda honom en smula!) och just nu Crank 2...Inte direkt en klassiker- men o så rolig! :)
Återigen en bild som absolut ingenting har att göra med inlägget...men dramatisk är den...och film är drama! :)

And again...

Är hemma från jobbet idag med djävulsk magvärk...Det verkar bli värre för varje månad som går. Har i alla fall fått datum för min laparoskopi nu- slutet av Oktober så förhoppningsvis så behöver jag bara stå ut med värken i några månader till.
Har spenderat morgonen med att sova samt att läsa en Håkan Nesser bok från biblioteket. Har aldrig läst honom förut och lär nog inte göra det igen. Jag vet inte...men jag blir irriterad på sättet boken är skriven...Måhända vore den bättre om jag läste den på Svenska i stället för översatt till Engelska men jag tvivlar...
I kväll blir det Fry up till middag...Korv, bacon, stekt ägg och tomater med en stor klick chili-ketchup. Jag ser fram emot det alla redan!
Känner mig en smula febrig så jag ska nu kravla tillbaka till sängen...Förhoppningsvis så är det värsta dagen idag...och jag hoppas att känner mig lite mer normal i morgon.

Fredag, Yep Fredag!

Fredag och eftersom pappersarbetet från Towern inte verkar vilja anlända idag så har faktiskt mycket lite att göra för en gångs skull...och minuterna kryyyyper fram. Ska följa med Dan till läkaren efter jobbet. Han var till sköterskan i Måndags för att genomgå ett spirometri-test vars resultat tydligen inte var bra alls. Så de misstänker starkt att det är astma. Vi får se vad hans husläkare (som även är specialist i andning och luftvägsrelaterade sjukdomar) säger idag och förhoppningsvis får han lite medikamenter och råd. Problemet är också med tabletterna han tar för sitt diskbråck vilka inte är rekommenderade då man har astma...så vi behöver veta vilka alternativ som finns!

Det är mycket nu! ;) Dan har ju gått ned till 30 timmars arbetstid i stället för 40 och ryggen verkar må bättre av det- Tyvärr så känns det dock rejält i plånboken. Vi gör dock vårt bästa för att försöka hitta ett heltidsjobb som inte innebär något lyftande...men de enda han blivit erbjuden hittills är antingen skiftjobb eller sådana som kräver att man även jobbar helger. Men det rätta jobbet finns där ute- det är jag säker på! Tills dess så får vi dra åt svångremmen lite- Bara man har tak över huvudet, räkningarna betalda samt mat i kylskåpet så ordnar sig allt till slut- och dessa tre klarar vi alltid!

Allt annat får vänta ett slag...men det ordnar sig alltid till slut!


För övrigt så for vi en sväng till Sainsbury’s igår och hamnade bakom 3 svenska au pair tjejer i kassan. Ingen av dem sade Hej eller Tack till killen i kassan utan de fnittrade och kollade menande på honom eftersom han var lite överviktig. Då han traskade iväg för att hämta fler kassar så viskade de till varandra och skrattade överlägset. Sedan betalade de för sina varor som naturligtvis bestod av det närmaste knäckebröd man kan komma i detta land (Finncrisp), sallad och jordgubbar. 3 mycket blonda och blåögda småflickor med överlägsenhetskomplex (Om det inte finns något som heter så så finns det ialla fall det nu). Det var oförskämt och pinsamt. Men de lär sig kanske...då nästa människa de behandlar likadant ger dem en fet smäll rakt på näsan kanske?


Just call me Freckle-huvud....

Idag har vi varit på vandring igen. Vad gör det att det är 30 grader och gassande sol ute? Nä- Ut och gå ska vi...och allra helst i en massa backar också! ;)
Vi återbesökte St Martha's Church idag fast vi gick dit från andra hållet....och det var precis lika branta backar den här gången. Men åter igen så är det verkligen värt mjölksyra i benen och andnöd ty utsikten därifrån är helt enkelt magisk!
Blodsockret rasade naturligtvis men vi hade med oss provisioner så det var ingen fara...
Vi hittade också ett gammalt skyttevärn från andra världskriget undangömt (och kanske glömt) där bland träden. Ingen synlig ingång fanns där så jag antar att man tog sig in via tunnlar?
Hemma och helt slut...Har tagit en kalldusch var och ska strax laga i ordning burritos till middag samt öppna en iskall öl som har väntat i kylskåpet sedan igår!

Squirrats...

I morse då jag slängde en blick på balkongen fick jag se två ekorrar i full färd med att gräva upp alla blommor vi planterat...Jag ryckte i dörren och de sprang då upp på taket i förskräckelse. Efter fem minuter var de tillbaka igen...Har nu jord och plantlik över hela balkongen som får vänta tills jag kommer hem från jobbet! Efter en snabb googling fick jag reda på att Cayenne-peppar visst ska avskräcka de små liven och jag hittade en Cajun-krydda i skåpet som innehåller just detta. Hoppas bara att de blommor som finns kvar tycker om kryddjord! ;)

Inga bilder på ekorrar...Jag är osams med dem allihop!


Varmt varmt varmt!

God Morgon!
Mer solsken!
Idag startar årets Hampton Court Flower Show vilket betyder att man blir tvungen att ta sig igenom horder av tokiga trädgårdsfanatiker för att komma in till kontoret. Och likadant blir det på vägen hem då de täpper till bron över Themsen så att 500 meter tar ca tjugo minuter att gå...Bah!

The weekend in B&W...

My contribution for this week's B&W weekend comes from St Mary's Church of Long Ditton, Surrey.
Please click HERE for other participants!

St Mary's

Jag tycker om gamla kyrkogårdar...med riktigt gamla gravstenar och monument. Historia man kan hitta genom att läsa inskriptioner på ibland flera hundra år gamla stenar tilltalar mig och jag kan gå och strosa på sådana ställen i flera timmar. Idag besökte vi Dan's farföräldrars grav i Long Ditton. Tvärs över gatan ligger en mycket gammal kyrka; St Mary's vilken är omgiven av många vackra stenar av vilka ett litet urval följer nedan...;

Silhouettes...

Silhuett är temat i systers Fotoutmaning...
Har ingen speciell ork eller lust till att blogga för tillfället...Det blir så ibland! Men ett foto kan jag väl slänga ut? ;)
Klicka HÄR för andra deltagare!

Thursday...

God Morgon!
Är det allaredan Torsdag?
Veckan har inneburit jobbstress (Det blir mycket att komma i kapp med efter elva dagar ledigt....trots liiite hjälp av en kollega då jag var borta!) och idag är det månadsbokslut. Men det ordnar sig det också...Det gör det ju alltid till slut!
Vi hade även strömavbrott i veckan här hemma. Det är ovanligt nu...Sådant händer inte lika ofta som det gjorde "förr i tiden"- Ja- Det säger folk i alla fall. Tydligen var det en underjordsledning som hade gått sönder (Läs; En grävarbetare högg itu en ledning med spaden av misstag...), men det höll inte i sig så länge och eftersom spisen går på gas så kunde vi fortfarande koka vatten till kaffe...
Nu är det dags för 40 minuter i sol och 28 graders värme innan jag äntligen anländer till min fläkt på kontoret...!

RSS 2.0