Devon & Dorset

Vår helg i bilder!
En av hundratals vackra åsnor vi träffade på The Donkey Sanctuary...
Sedan for vi kosan mot denna lilla fiskeby...
Och sedan tog vi en promenad längs strandkanten i Seaton (där Dan's far bor)!
Lyme Regis- En otroligt mysig liten ort med massor av mysko affärer- precis i min stil!
Och så ett litet foto på far och son!
Så där ja...Nu har jag endast ca 488 foton att gå igenom ;)...men det får nu vänta ett slag.
Jag läggs nämligen in på sjukhuset redan på Torsdag eftermiddag inför min operation på Fredag morgon. (Förhoppningsvis får jag åka hem på Fredagen...(men det är möjligt att det inte blir förrän på Lördagen). Eftersom jag sedan är sjukledig i en hel vecka så behöver jag något att syssla med så de andra korten får vänta tills dess! :)

Meet Jubilee...

En mycket kramgo åsna som försökte pussa ihjäl min kamera...
Har haft en härlig men alldeles för kort helg nere i Devon...Fler bilder kommer då jag hittar lite tid att gå igenom alla 500 foton jag tog...;)

Wimbledon

En liten snabb uppdatering med bilder från vår Teambuilding-dag i Wimbledon igår...
Tyvärr är det endast mobilbilder eftersom jag inte ville släpa med mig kameran...(Jag har så mycket annat tjafs att kånka på hela tiden)...
Trevligt men intensivt var det...Kom i alla fall hem i normal tid eftersom en rar tjej på jobbet erbjöd skjuts! :)

Updating...

Spenderade lite över två timmar på sjukhuset igår. De klämde, petade, svabbade och tog en massa blod. Fick också fylla i en sjuhelsikes massa formulär relaterande till sjukdomar, allergier och annat tjosan.
P.g.a. min diabetes så är det troligt att jag läggs in redan på Torsdagen så att de kan se till att blodsockret ligger där det ska på Fredag (29/10) morgon då operationen går av stapeln. Sedan får jag förhoppningsvis åka hem samma dag...eller möjligen Lördagen beroende på hur allt går. Jag ska tydligen göra både en laparoskopi samt en hysteroskopi...
Igår kväll åkte vi till Sainsburys för att inhandla en pyjamas...Vacker är den med en massa hjärtan och hundar på! :)
Kan inte säga att jag direkt ser fram emot det hela. Det är hela grejen med att bli sövd som jag inte tycker om. Men å andra sidan så vill jag nog inte vara vaken heller då de rotar runt lite varstans med kameror och laser och andra hemskheter...;)
Har fullt upp på jobbet både denna vecka och nästa så jag har turligt nog inte alltför mycket tid för att grubbla och oroa mig...Ikväll ska vi åka och lämna bilen hos mekanikern eftersom den ger ifrån sig lite konstiga ljud och sedan får vi förhoppningsvis en timme eller två av skräp-TV innan det är dags att sova igen.

Nu låter jag kanske mer nere än jag egentligen är...Oroa dig inte Pappa! :) Allt är finfint- Jag är bara en smula nervös! Men jag kan inte gå och ha ont längre så jag veeeet ju att det måste göras! (Som tur är så har jag världens bästa Dan som tar hand om mig efteråt..och det är det minsann inte många som har!;))

Snart så ses vi ju förhoppningsvis också...Längtar!


Sunday...

Söndag och kyckling och potatis ligger i ugnen och är redo för att ätas om ca en halvtimme!
I morgon ska jag åka till sjukhuset för mitt "pre-op möte". Det ska visst ta ett par timmar och jag hoppas jag kommer ihåg att fråga allt det jag VILL fråga om...Sedan går laparoskopin av stapeln Fredagen den 29e Oktober...DET ser jag inte fram emot... men förhoppningsvis så ska jag ju få mindre ont efter den här operationen och DET ser jag däremot fram emot! :)
Den kommande veckan är annars ganska fullbokad...
Sjukhus på Måndag, Projektmöte på Tisdag, Till doktorn för influensasprutan på Onsdag, Teambuilding i Wimbledon på Torsdag och ett annat projektmöte på Fredag morgon. När tusan ska jag hinna med vardags-pappersarbetet? Bah...Det blir gjort när det blir gjort....Det blir det ju alltid!

Lillskiten...

Världens sötaste, goaste, raraste lillasyster blir hela 31(!) år gammal idag! Hipp Hipp Hurra lillgumman! Hoppas din dag blir precis som du vill ha den! Jag älskar dig!
Och jo...Jag publicerar precis vilka foton jag vill...Kom hit och hindra mig om du inte gillar det...Mmwooohhhaahahaaa! :)

Måndag igen?

En underbart vacker och solig dag har vi här idag! Tog tåget upp till Kensington i morse (för ett litet mini-möte) och rusningstrafiken var mindre trevlig...Det tog mig en och en halv timme att ta mig dit men som tur var så åkte jag tiiidigt. Är nu tillbaka på mitt eget kontor och har två veckor fulla av allehanda jobb-möten och läkartider framför mig. Nästa Torsdag ska hela avdelningen åka på någon slags teambuildings-tjosan i Wimbledon hela dagen och det ska bli ganska trivsamt att komma från kontoret (och pappershögarna) ett tag...även fast de fortsätter att växa i min frånvaro! 


Helgen var lugn...Trots att väder-gubbarna lovade solsken hela helgen så var det grått och ganska regnigt...Spenderade Söndagen med att städa lite samt att rensa ur garderoben...Jag kan nu se vad jag har där inne i stället för att behöva slita ur högar med kläder varje gång jag letar efter något speciellt! :)

Idag ska jag förmodligen logga ut och gå hem en smula tidigare...Jag började faktiskt jobba hela två timmar för tidigt i morse!


Fredag...Fredag!

Det är något alldeles speciellt med riktigt gamla kyrkogårdar, Nej- Jag är inte morbid alls, men jag tycker det kan vara så avslappnande och intressant att strosa bland alla stenar och läsa alla underbara inskriptioner och fantisera en smula om vilka alla dessa människor var...Nej- Jag är inte morbid säger jag!Nu är det dessutom äntligen Fredag och dags för helg! :)
Solen ska visst skina i morgon så vi ska förhoppningsvis ge kameran en liten utflykt!

Blue Monday...Visit other participants (and enjoy more blue!) HERE!

Fredag! :)

God Morgon Fredag!
Har varit mycket på jobbet på sistone med alla möjliga möten, arbetsgrupps-tjosan och projekt...och det ser inte ut att lugna ned sig på ett bra tag framöver heller. Och i mitten av allt så ska jag ju in på laparoskopin också- Den 29e Oktober, så månadsbokslutet får de lov att klara utan mig...Det går nog bra. Jag håller på att träna upp en kollega i detta bokslut så att det inte ska bli för jobbigt då jag är sjukledig.
För övrigt så borde jag nog sluta oroa mig för jobbet och koncentrera mig på att må bra efter operationen- Jag ska tvinga mig till det!
I morgon ska vi kanske, förhoppningsvis bege oss till Nando's för att äta lunch...! Världens bästa kyckling serverar de där- Eller ja...Jag tycker i alla fall att den är mycket god! :)
Sedan ska jag leta efter en ny handväska eftersom min nuvarande håller på att rasa ihop. Har fått en liten löneförhöjning på ca £50 i månaden så en ny handväska kan jag nog förtjäna!
Nu- Mot jobbet. Ju fortare jag kommer dit, ju fortare går dagen för att sedan bli HELG!

RSS 2.0