Giftigt!

Systers tema i veckans fotoutmaning är giftig...Jag har faktiskt en hel del giftigheter i mina köksskåp!
Klicka HÄR för andras bidrag!

Fredag!

Fredag och dagen går i raketfart!

Hade tid hos doktorn i morse eftersom jag har fått underliga krypande känslor i benen då jag ställer mig upp efter att ha suttit länge. Ville ta reda på om det var p.g.a. min diabetes, endometriosis eller något helt annat.

Doktorn kollade reflexer och kände och klämde och trodde att det beror på antingen en  nerv som sitter i kläm i ryggen eller en ryggmuskel som jag kanske sträckt på något vis. Jag har ju inte ont utan det känns bara obehagligt.
Ska i alla fall vänta några veckor för att se om det går över...annars blir det till att åka tillbaka igen! Hade i alla fall tur med bussar...behövde inte vänta alls! :)

Och nu är det några timmars jobb innan det äntligen är helg igen! Hoppas på två dagar av ”inget regn alls”- men det tvivlar jag på. Det har spöregnat från och till i två dagar nu...


"For myself I am an optimist - it does not seem to be much use being anything else."

- Winston Churchill


The weekend...

By the white cliffs of....East Sussex!
See more B&W loveliness HERE!

Seven Sisters

Igår begav vi oss till East Sussex- närmare bestämt till Seven Sisters Country Park.
Seven Sisters är en grupp av 7 vita krit-klippor som ligger mellan Seaford och Eastbourne. Jag har länge velat ta lite foton av just sådana klippor och vi hade en sådan tur att vädret igår var helt perfekt! Solen sken hela dagen och det var VARMT!
Landskapet var otroligt vackert med gröna kullar, små bäckar och en hel massa får!
Trots varnings-skylt om grävlingar så såg vi tyvärr inte en enda...
Mycket gående blev det igen och liite kämpigt var det att klättra över alla stenar men det var det verkligen värt!
Vi klättrade upp och satte oss på en utskjutning i klipporna för att äta lunch! :)
Underbart härlig dag och jag tror jag aldrig upplevt ett sådant stiltje vid havet förut. De vita klipporna höll inne värmen och temperaturen var säkert 10 grader varmare där än längre inåt landet.

Torsdags-babbel

Så var det höst igen...Jag tycker inte det var så länge sedan sist! Kalla morgnar och iskalla vindar då jag traskar till jobbet...men inget regn ännu denna vecka och det ska man väl vara tacksam för (eller ska man det? Och vem ska man i så fall vara tacksam emot?). Det är allaredan Torsdag vilket betyder att det nästan är helg också! Vi har planerat att ta oss en liten tur på Lördag ned till kusten för lite havsfoton. Precis vart vi ska styra kosan har vi inte bestämt oss för ännu men det blir absolut någonstans vi inte varit förut! Jag hoppas att regnet inte bestämmer sig för att ösa ned just på Lördag. Molnigt får det gärna vara...men inget regn tack!

För övrigt så har min rara lillasyster kommit med i finalen i tävlingen på Fototriss.
Om ni har en minut över så kan ni väl smita in HÄR och lägga en röst på bidrag nr 103? :)


Mellow Yellow...

A little bit of yellow to brighten up this cloudy (and soon to be very wet!) day.
Click HERE for other Mellow Yellow participants!

Måndagsmorgon...

Spenderade helgen med magvärk så det blev ingen dagstur till havet som vi planerat. Vi ska ta det nästa helg i stället- såvida det inte regnar, haglar...eller snöar!
Lördagen spenderades i stället med rensning! Nu är nästan alla köksskåp rensade och alla papplådor och annat skräp som bott ovanpå skåpen i flera år har nu kastats bort! Det ekar nu i vårt kök!
För övrigt är jag ledig i dag. Jag har nämligen tid hos fotvårdsspecialisten klockan 14.30 och tänkte att det kunde vara skönt att ta ledigt hela dagen. Så kanske att jag tar itu med ett av de sista köksskåpen...Problemet är att vi har fyllt upp både vår sop och återvinnings-tunna och de blir icke tömda förrän på Onsdag...så kanske inte.
Kaffe ska jag i alla fall ta och få i mig...så blir allt bättre och klarare sedan. :)

Brrrr......

Så är då nästan hösten här!
Skönt att slippa smälta på väg till och från jobbet...och jag nästan längtar tills jag kan rota fram halsdukarna som ligger gömda i garderoben någonstans. Det värst med kylan är dock att det är så mycket svårare att ta sig ur sängen på morgonen....men värmen tänker jag banne mig inte slå igång förrän i Oktober. Fram med tofflor i stället!Vill också skicka ett stort GRATTIS till Kerstin som har födelsedag i morgon...Hipp Hipp HURRA! :)
Hoppas ni har en rolig dag och att du kanske hittar en tårta bland alla flyttkartonger!?

Stora Kramar kommer härifrån!


Mat, mat och mer mat...

Lunch...
Middag...
Och så lite bakning också.
Det har varit en mycket "matig" helg.
Lite kallt är det också...
Det kanske är därför jag är så helsikes hungrig hela tiden? ;)

Weekend in B&W...

Unusually cheerful sunflowers...
Click HERE for other B&W participants!

Jag uppdaterar lite smått...

Månadsbokslut igen och dagen började som förväntat. Trots strålande solsken i ett par dagar så är det ändå en smula kyligt så jag bestämde mig för att leta reda på ännu ett par strumpbyxor utan revor eller hål (eftersom mitt enda andra par som jag hittade häromdagen låg i tvättkorgen). Jag hittade ett par som endast hade ett pyttelitet hål under foten och beslöt mig för att förhindra ytterligare spridning med nagellack. Naturligtvis spillde jag ur halva flaskan över handen och trots skrubbning med både tvål och aceton så har jag nu en vacker stor vit/silverfärgad fläck på vänster hand. Ja...man ska kanske vara tacksam för att jag inte använde rött nagellack? Och strumpbyxorna har i alla fall hållit!
På väg till jobbet sjönk plötsligt blodsockret kraftigt och jag mumsade i mig en Tracker bar medans jag traskade på i "hypo-dimman". Blodsockret låg på fem då jag kom fram till jobbet och jag började känna mig normal igen. Ett par koppar kaffe senare och jag väntar för tillfället på tre dagars pappersarbete från Towern innan jag kan börja med bokslutet. De skulle ha levererats igår så det blir nog en smula stressigt nu framåt eftermiddagen...men jag har endast två par händer och ett huvud och jag är (nästan) helt säker på att slotten står kvar trots att vårt bokslut blir lite försenat denna månad. :)


RSS 2.0