The Weekend starts here!

Sitter nu helt solo på jobbet! Alla har gått hem. De flesta jobbar 8-16 men jag och ett par till jobbar 9-17, men de andra är antingen lediga eller hade någon tandläkartid eller något....
Skönt att vara själv för en gångs skull!
Idag har varit en ok dag- Har hunnit med allt jag ville hinna med! I morse fick jag dessutom besök av chefen på vår interna revisoravdelning (heter det så?). Han gav mig ett presentkort för valfri butik på £50! Ibland brukar de ge ut sådana då man liksom gjort något extra som inte tillhör ens egna jobb. Motiveringen var: "For creative problem solving and technical expertise in support of the complimentary tickets audit"..
Jag blev så glad! Det är ju roligt att känna sig uppskattad även om det kommer från en annan avdelning än den jag själv jobbar på!

För resten vill jag bara säga till min kära syster Ia som ringde idag; I Love You!!!!thiiiiiis much!



Weirdos everywhere!

Vad är det för fel på folk? Och varför förstår de inte att lämna mig i fred då de irriterar mig?! Jag visar ju faktiskt ganska tydligt vad jag tycker!
Nu pratar (skriver) jag om arbetskamrater förstås och en konstigare samling än mina får man leta efter...
Vi har ett mähä till tant som inte verkar förstå vad man säger- Hon tittar bara på en (med hängande mun) som om man pratar om något helt oförståeligt...Nä- Jag sa bara att det är in i HELVETE massor fakturor (utan att svära förstås).
En käring har ett skratt som gör att man bara vill skrika åt henne att täppa igen truten med cement- Hon tycker det är så himla skoj med kiss och bajs humor också....
Sedan har vi en slemmig kille som tror han är skitrolig. Ful som fan är han och rolig är han absolut inte.
Ja- Det är de tre av de som irriterat mig idag....
Måste försöka vara snäll på jobbet- Ibland är det så himla svårt att inte säga eller visa vad jag tycker!

Nä- Jag har nu bestämt mig för att försöka vara "vanlig" i morgon...skratta åt deras löjliga skämt (eller åtminstone småle..), lyssna intresserat då någon pratar om olika sorters bröd i de köpte i affären och låta bli att ge onda ögat då någon beter sig idiotiskt.....!

Ja ja...vi får se hur det går...Jag lovar i alla fall att försöka!


Hallå i örat!

Jag har såå ont i örat! Har ingen aning varför....Det är säkert någon jäkla inflammation som jag borde gå till Farbror Doktorn med men jag har helt enkelt inte tid!
Jobb, jobb, jobb...Har haft fyra dagar ledigt- vilket var jättehärligt- men det betyder också att jag har fem dagars jobb väntandes då jag återvänder till kontoret. Inte det roligaste direkt...men men- tillbaka till örat...
Min pappa ringde mig i morse och var orolig eftersom en docka han fått av mig ramlat ner på golvet! Han trodde då att något hemskt hänt mig (eftersom den aldrig ramlat förr...!) Väldigt gulligt tycker jag! Han har plockat upp dockan igen så förhoppningsvis betyder det att mitt öra slutar att göra ont!
Kram på dig Pappa!


There's a fly in my soup...

Oh dear...
Min kära Dan's födelsedag i Fredags, så vi tänkte ha en riktigt speciell god middag.
Det finns en ny restaurang/take away, vilken levererar lyxmat så vi tänkte unna oss och beställa därifrån.
Scoff.co.uk heter de utifall ni vill kolla menyn....
Dan beställde en köttgryta med potatis och jag bestämde mig för Ungersk Gulash med tagliatelle.
£25 kostade kalaset. De levererade inom 45 minuter och det såg väldans mumsigt ut!!!!
Då jag hällde ut min tagliatelle på fatet fick jag syn på en konstig ingrediens.....En FLUGA!
En fluga i min pasta! Det låter som värsta Fawlty Towers men det är sant!
Fy faaan! En flugjävel i maten.....! Jag ringde upp och berättade vad som hänt och blev erbjuden en pasta utan flugor (haha!) men tackade nej eftersom resten av maten skulle kallna innan de hann hit med ersättningsmaten.
Inom två minuter ringde restaurangchefen upp mig och bad om ursäkt och frågade om jag hade flugan kvar...eftersom de gärna ville ha tillbaka den...(!!!!!). Efter 20 minuter dök de upp, hämtade pastan och flugan och levererade en ny Tagliatelle. Dan's födelsedagsmiddag var därför kall och rent ut sagt SKIT!!!!
Så förbannad! dan skickade värsta klagomåls emailen till deras head office så vi får se vad som händer....

Resten av helgen har varit helt OK.....Har några vänner över ikväll och de sitter och spelar xbox i vardagsrummet för tillfället....Tänkte ha grillfest men upptäckte att grillen rostat sönder! Vi lagade därför all mat i ugnenoch i vår George Foreman grill....Det är inte vår helg denna helg!!!! 
Yum Yum!!

  

The Office.....

Är det helg snart? Snälla låt det vara helg snart!!!!!! Har haft så otroligt mycket på jobbet denna vecka och längtar så innerligt efter FYRA dagars ledighet!

Men men....Det kunde vara värre...Dan påminner mig jämt (då jag haft en stressig dag) att jag kunde faktiskt ha suttit på ett trist kontor i ett trist höghus någonstans...i stället för mitt eget kontor på slottet...och det har han sååå rätt i egentligen!!!!
   

My Office!
                               
          

          

                                                                               

Hypo is better than Hyper I suppose...

Jävla mens! Varje jäkla månad springer hormonerna uppåt väggarna och blodsockret sjunker ständigt hur mycket jag än äter!!!!
Igår hade jag lågt blodsocker FYRA gånger!!! Och det låter kanske kul att få äta godis och choklad för en gångs skull men försök käka några Jelly Babies och sedan en macka då man är proppmätt!!! Inte roligt!
Käkade en stor middag igår- Spaghetti Bolognese och vitlöksbröd med ost- Två timmar senare (då magen fortfarande var full!) rasade blodsockret ner till 3,2....Vad i helvete! Jag tog till och med mindre insulin före maten!!!!
Då var det bara att tugga i sig ett par Jelly Babies och en skål flingor med mjölk- Usch- Fortsätter det så här kommer jag bli en fetsmocka!
Ingen känning ännu idag...men sockret ligger på 5 så det kommer nog att sjunka igen...Hå hå ja ja...
Nä i övermorgon då mensen är över blir det som vanligt igen...och jag kommer att grubbla på varför sockret ligger en smula högt fastän jag knappt ätit något......Allt är hormonernas fel!!!

I don't like Mondays...

Jaha...så var det Söndag igen...Ännu en helg som gått alldeles för fort!!!!
Har spenderat helgen med att försöka fixa repan på bilen....Vi har polerat med Tcut och repan är nästan alldeles borta!
Har köpt en tub med något annat konstigt som Dan ska kleta på imorgon.
Har upptäckt att varenda bil som står parkerad på vår gata har blivit repad!!!  

Annars glodde vi på några filmer jag laddat hem eftersom vädret inte varit något vidare...och imorgon är det Måndag....
Inte nog med att det är Måndag- Jag ska till tandhygienisten på morgonen också!
Men nästa helg är det långhelg!!!!!!! Hela FYRA dagar ledigt! I can't wait!!!

Dan är väldigt besviken att ingen donerat till hans "worthy cause" (scootern!) men det går nog över!

We are the Mods

Det är min andra hälfts födelsedag nästa Fredag och han har precis skickat mig en email med "the perfect present", som han kallar det.....
.
Han hittade denna på Ebay och då jag ifrågasatte hur vi skulle få tag på £1100 sade han bara: "Tråka inte ut mig med detaljer...Jag vet vad jag vill ha"...Ha ha ha! Inte en chans!!!!

To Work or Not to Work....

Sitter på jobbet och smygbloggar....
Borde egentligen ta itu med berget av papper på skrivbordet men det kan vänta i en halvtimme....Det är ju ändå bara mig själv det drabbar! Blir så förbannad ibland att ingen jävel kan göra mitt jobb då jag inte är här!!! Har bara haft två dagar ledigt och skrivbordet är översvämmat, email inboxen är full och jag vill bara vända och gå hem igen!!!!

I alla fall.....
Soffan står nu äntligen i vårt vardagsrum! Dan kom hem vid halv fem och vi fick hjälp av hyresvärden och två andra gubbar som satt på kontoret nedanför. Det tog inte mer än fem minuter!
Så jag ska gå och köpa en STOR chokladask till dem på väg hem idag!

Ja ja- Det är väl bäst att jobba lite nu...

Stupid Laws and Vandals

Soffgubbarna har varit här....Och inte fan hissade de upp soffan åt mig!
Nä!
"I'm really sorry Madam (!) but we've been in touch with our head office and due to Health and Safety laws, we're just not allowed to hoist it up for you"....
Tack så jättemycket!!!! Så nu sitter soffan på baksidan (Företaget vi bor ovanpå har en liten trädgård där) och ser ledsen ut. Och jag står på balkongen och ser ledsen ut! Helvete! Det är ju inte mer än 3-4 meter!!!!! Jag som till och med hade skaffat rep!
Dan kommer hem vid halv fem tiden- Förhoppningsvis kanske det finns några karlar här nedanför som kan hjälpa oss då...

För resten....Igår då Dan parkerade bilen upptäckte han att några trevliga ungdomar had roat sig med att dra en nyckel längs hela passagerarsidan på bilen...Roligt värre! Det måste ju vara förskräckligt lustigt att ramla ut ur puben på kvällen, vråla en massa strunt om fotboll och vandalisera ett par tre bilar på vägen hem. Kan du tänka dig en mer njutningsbar söndagskväll? Inte?
Är så förbannad! Ringde precis till en gubbe för att höra vad det skulle kosta att fixa och det skulle gå på £200 plus skatt....
Ja, vi har tyvärr inte ca 2000 kronor liggandes- men jag säger bara det....ser vi någon jävel hänga omkring runt bilarna så ska de fan få betala (i BLOD!!! ha ha)...

Olives and Apples?

Vi hade av misstag köpt en påse röda äpplen som var så skarpa att då man tog en tugga kändes det som om huvudet höll på att pressas ihop...Jag åt naturligtvis två stycken ändå för att vara helt säker på att de faktiskt var så mogna som de kunde bli!
Igår gav jag upp och tänkte...Aha! Jag gör en smulpaj! Här ska minsann inte slösas på äpplen!
Så jag skalade äpplen, blandade ihop socker, mjöl och......Hoppsan! Det enda smörliknande som fanns i kylen var det bredbara margarinet gjort av olivolja...
Äh! Smör är smör tänkte jag- Skit samma! Och pajen blev gjord.....
Efter middagen gav jag min andra hälft en rykande skål med paj och custard som han glatt mumsade i sig...åtminstone till en början...
It tastes weird!, sade han...
Weird? What do you mean weird?
Just odd...
Då var jag så illa tvungen att bekänna......Och pajen åkte i soporna precis som äpplena skulle ha gjort från första början!
Jag smakade inte själv på pajen (lite för sött för mig!) men den luktade inte som paj brukar göra.....
Hå hå ja ja.....Och nu har jag inget bredbart margarin kvar till mackorna till lunch....

New Hair!

Jaha...Nu är man klippt!image3
Frisören vid namn Juan var inte så pratglad som frisörer brukar vara. Dessutom "skar" han håret mer än klippte.....!!!! Har då aldrig sett något liknande! Om jag blev nöjd det vete fan men jag har i alla fall blivit av med allt mitt värmeskadade hår (Damn hair straighteners- Jag är fan beroende!).
Vi får se om ett par dagar då jag tvättar håret och ska försöka få i ordning på det själv...
image4

Seating probs....

Imorgon blir vår nya soffa levererad...Himla tjusig brun lädersoffa! Det enda problemet (och det är inget litet problem) är att jag har ingen som helst aning om hur den ska komma in i lägenheten!!!!
Trappan från ytterdörren är nämligen en smula trång och vinklad....
Vi har bestämt oss för att den måste bli upphissad över balkongen- Har till och med hittat lite rep....Nu återstår problemet med att övertala gubbarna som levererar soffan att hissa upp den åt oss...hmmmm....

Den gamla soffan sågade Dan sönder i Fredags eftersom en kompis skulle till tippen i Lördags, så vi har suttit på kuddar sedan dess. Inte det mest bekväma!

Hur som helst....Vad i hela friden ska jag ta mig till om de inte hissar upp den? Dan är tvungen att jobba i morgon och jag tror knappat jag kan hissa upp den själv....Man kanske blir tvungen att låtsas att man är ett dumt våp som inte fattade att soffan var alldeles för stor för att komma in genom dörren? Man kanske blir tvungen att gråta lite?
Eller kanske jag ska muta dem med pengar? AARRGGHH!!!!

addict...

561672-2

Testing...testing....

Jaha...Här sitter man då och skriver dumheter fastän det säkert finns mycket annat (bättre och mer produktivt!) man BORDE göra....Som att dammsuga till exempel...
Men det är ju så in i helsike varmt så vem fan vill släpa runt dammsugaren i den här hettan?!

Ska försöka ta mig in till Kingston efter lunch för att äntligen klippa av mig hedenhös-håret!!!!! Ska bli skönt men jag HATAR att gå till frissan... Det är väl därför jag bara går en gång om året ungefär.
Vad är det med frisörer som gör att de känner sådant behov att prata en massa dynga istället för att koncentrera sig på att klippa?!!!!!
"Are you going on holiday this year?", "Where do you work then?","So...are you going clubbing tonight?"
DO I LOOK LIKE A FREAKIN' CLUBBER TO YOU?!!! Stupid cows- the lot of em!

Men...man kan ju inte vara oförskämd mot dem heller...Då vet man ju aldrig vilken sorts frisyr man kommer hem med!
Nä...Gud så skönt det var när man bodde i Sverige och kära syster Ia klippte håret på mig- gratis och utan skitsnack! Det enda hon brukade säga var "sitt still"..."sitt still för i helvete!"......BLISS!!
image2

RSS 2.0