Trasselsudd...

Måste tusan ta mig i kragen och boka tid för klippning snart...Det är ju över ett och ett halvt år sedan sist!T.o.m. platt-tången har besvär med att få mitt huvud att se något så när presentabelt ut på sistone...

Gott Nytt År förresten! :)


Jag...

...är nu tillbaka på jobbet men vet vart jag mycket hellre skulle vilja vara!Jaja...Det är åtminstone endast två dagar tills jag är ledig i tre igen! :)


En till?

Och idag är det lilla pappa som fyller år...
Stora Kramar! :)

Gratulationer...

Hipp hipp Hurra för min goa systerson som fyller hela 16 år idag!

Mistletoe and Wine...

Julafton...Vi körde runt till en massa affärer för att köpa en julklapp till oss båda. Eftersom julplanerna blev ändrade (och vi inga klappar alls hade att öppna!) så köpte vi ett Nintendo Wii. Vi tänkte egentligen köpa ett  i mellandagsrean men strunt samma...Ville ju också ha något roligt att öppna på juldagsmorgonen! :)
Bacon, ägg och tomat till lunch och sedan beslöt vi oss för att gå och ta en liten julöl på puben i byn. Mycket trevligt och mysigt var det.
Juldagen...Vi tog en liten sovmorgon till tio ungefär och öppnade sedan vår gemensamma present! :)
Sedan bakade jag en sats med scones innan vi började med middagen...
"Vår" ekorre som ständigt gräver upp jorden i våra balkongkrukor fick sig också lite gott till jul...En hel påse nötter! Jag har aldrig sett honom springa fram och tillbaka så mycket. Nötterna är nu säkert nedgrävda i alla våra grannars krukor och rabatter! ;)
Sedan julmiddag...En mumsig sådan och sedan spenderade vi kvällen med att spela en massa roliga spel! :)
Fortfarande mätt...men till middag ska vi ändå laga i ordning Slow roast beef med fler Roast Potatoes och Yorkshire Pudding samt brysselkålen som blev över från igår...;)

Christmas time...

Julmaten är nu i ugn och på spis...
Endast ett par timmar kvar tills vi äter tills vi (nästan) spricker! ;)
GOD JUL!

Vi...

...har nu "julat" till det här hemma och har t.o.m. bakat lite muffins idag...eller Dan bakade och jag övervakade...:)
Julen närmar sig med stormsteg...!

Snö, snö och snö?

Då vädrets makter sätter stopp för julplanerna så får man göra det bästa av situationen helt enkelt...
Vi har införskaffat en liten gran och fyllt kylskåpet med julmat. Det blir ju jul...vart vi än befinner oss! Och huvudsaken är ju faktiskt att alla mår bra...Julen ska vara utan stress! Dessutom så får vi faktiskt alla slantar tillbaka från det inställda flyget (samt parkeringen) så vi ska naturligtvis boka om...då snön försvunnit! ;)

Today in pictures...


Torsdag morgon...

Idag ska jag traska över till banken för att hämta lite svenska riksdaler som jag beställde i Måndags. Tyvärr är vår bank endast öppen tre dagar i veckan och endast mellan halv tio och halv fyra...så den är alltså öppen när de flesta människor som kan tänkas behöva utföra bankärenden sitter på jobbet! Ja ja...chefen sa att det var ok att anlända till kontoret sent så då gör jag så.

I eftermiddag har vi en "workshop" på jobbet. Den handlar tydligen om att respektera sina medmänniskor eller kollegor eller något sådant tjosan. Jag tror inte det involverar något rollspel och det bjuds tydligen på kaffe (och kakor) så det kanske blir helt ok!?
Endast två jobbdagar kvar innan jul-ledigheten (om man inte räknar med idag!) och ska göra mitt bästa för att hinna få färdigt allt det jag vill få färdigt...Jag tror dessutom inte att jag har ett enda möte varken på Fredag eller Måndag! :)

Koffeinbrist...

Är en smula sömnig idag...vilket är relativt vanligt på en Måndagsmorgon. Insåg precis att jag endast intagit EN kopp kaffe och klockan är elva!
Däremot har jag varit ganska produktiv denna morgon. Ringde till doktorn och fick mitt HbA1C resultat- 7.1! Det är jag mycket nöjd med! Sedan har jag delat ut julkort till alla kollegor samt slagit in min Secret Santa present. Jag köpte en stor skål formad som en cupcake (med lock)...och inuti finns alla ingredienser till just cupcakes. Och eftersom vi måste spendera £10 på detta så köpte jag också ett par stickade strumpor fyllda med chokladkola. Så jag hoppas tanten tycker om att baka...och att vara varm om fötterna...och choklad! :)

Nu är det dags för den där andra koppen kaffe...
Lite tidig jul...

Har en liten mini julafton (eller juldag!) här idag med svärfar på besök samt kalkonmiddag!


Måndag idag...

Gissa vad vi gjorde i helgen? Jo...Städade som vanligt. Jag kan äntligen röra mig som vanligt och de sista stygnen trillade ur igår! :) Vi var även och inhandlade lite julklappar. Jojomensan...Samt pyntade en smula. Nu har vi tomtigt igen! Men ingen gran blir det i år! Förra årets gran mår fortfarande bra i sin kruka på balkongen men nu har säkerligen sisådär en miljard gråsuggor flyttat in bland dess rötter så den får stanna där ute. Dessutom så är det onödigt med gran i år eftersom vi icke blir hemma! Men en massa vackra lysen och annat juligt har vi i alla fall fått upp! :)


All snö har nu smält bort...men vi hade minus tre i morse så det är knappast sommar...!

December 2nd

Vaknade till ett vackert snötäcke i morse. Det var vackert och otroligt tyst överallt på väg till jobbet.
Mötte en och annan unge släpandes på träkälkar.
Vete tusan vart de var på väg någonstans eftersom vi inte har en enda backe i närheten!
Själv sitter jag på kontoret och håller mig varm med kaffe. Är nästan klar med månadsbokslutet allaredan. November var i och för sig en ganska lugn månad så det blev färre fakturor än vanligt.
Den årliga "Secret Santa"- dragningen gick av stapeln i morse.
Vi plockade namn ur en hatt och jag fick den nya tanten som började för ett par veckor sedan. Har ingen aning om vad jag ska hitta på till henne...så det blir väl något generiskt; choklad eller någon sorts alkohol. Det vill väl de flesta normala människor ha?  


Ja ja...Bilden är från förra vintern...Vi har faktiskt mer snö än så idag. Och det snöar fortfarande! :)

RSS 2.0