B&W

My contribution to this edition of the Black and White Weekend...
Flowers which actually look better without colour...at Wisley Gardens last weekend.
Please click HERE for other contributors of lots of gorgeous Monochrome!

R som i...

R som i....Rött!
Röda blomster från Wisley Gardens i Surrey....
Klicka HÄR för andra deltagare i veckans fototriss!

Wisley

Utflykt till Wisley Gardens idag. Vi hade en blandning av sol, ösregn och orkanvindar men otroligt mysigt var det och vansinnigt vackert överallt....
Tog alldeles för många foton (om man nu kan göra det) och ett urval finnes här nedan...;)

Redan Fredag?

God Morgon!
Så var denna vecka nästan till ända. Vädret har varit blä men det gör inte så mycket eftersom jag hellre har vackert väder då jag traskar till jobbet. Denna vecka har jag ju faktiskt kunnat stanna inne om himmelen beslutat sig för att spotta ur sig en massa regn (vilket den gjort då och då). Igår var jag hem till en god vän och åt lunch och pratade en massa strunt. Det var mycket trevligt och borde göras mycket oftare...!
Dagens planer är inte många...Tänkte kanske städa en smula för att sedan ta mig över till biblioteket måhända? Först blir det dock en tre, fyra koppar kaffe för att "bli som en människa"- hur nu "de" är...;)

Är ledig jag minsann...

Är ledig i över en vecka! Var nämligen så illa tvungen att använda mina semesterdagar innan det hela börjar om igen i September. Skönt är det- speciellt eftersom att månadsvärken anlänt precis i tid också! ;) I morse var jag på diabeteskoll på sjukhuset i Kingston. Mitt Hba1C ligger på 7.1 och det är jag nöjd med. Jag måste försöka få blodsockret att sluta svänga en smula dock- Jag har alldeles för många låga blodsocker så jag ska sänka en av mina doser lite grann för att se om det gör någon skillnad.
Helgen var alldeles för kort som vanligt. I Lördags trotsade vi regnrusket och drog in till Leatherhead en sväng och strosade runt. Inga slantar att spendera hade vi direkt men vi hittade två fina kaffemuggar handgjorda i Wales i Oxfam-butiken för endast £1 styck och var då tvungen att inhandla dem (trots att köksskåpen redan är proppfulla av muggar, koppar och annat tjosan...).
Kaffe ja....Mitt koffeinvärde ligger också det en smula lågt så nu ska jag styra kosan in i köket...

Svammel på en Onsdag...

Jag blev påmind om att det strax är val i Sverige genom ett brev från Moderaterna som damp ned på dörrmattan. Moderaterna?! De anser tydligen att min röst är mycket viktig och att de söker mitt förtroende för att utveckla Sverige som ett föregångsland. Ett föregångsland? Vad betyder det egentligen? Och om Moderaterna hade någon som helst aning om vilket håll jag alltid lutat politiskt så skulle de inte ha slösat med portot...Nu säger jag icke att jag är kommunist, men någon måtta på privatisering och nedtrappande av offentlig service får det vara... Nu syftar jag naturligtvis på borgerliga regeringar i allmänhet eftersom jag faktiskt inte bott i Sverige på många år, men vi har ju en borgerlig koalitionsregering här också som är i full färd med att försöka få igenom besparingar inom alla möjliga områden, bl.a. så berättade de på nyheterna att det inte längre skulle serveras gratis mjölk till barn (på dagis och skolor)...Detta förslag togs dock snabbt bort igen och vår premiärminister sade att han minsann inte hade fått veta något om detta innan en annan minister gjort uttalandet...Man vill ju gärna tro att de åtminstone ska kunna kommunicera med varandra inom regeringen...
Det är nu också bestämt att man inte behöver pensionera sig vid 65 års ålder utan man ska få arbeta precis hur länge man vill. Nu är ju i och för sig inte detta så dåligt eftersom säkert massvis av människor faktiskt inte vill tvångspensioneras men den cyniska delen av mig vet att den enda anledningen till att detta bestämts är för att det helt enkelt inte finns tillräckligt med slantar i den statliga pensionsfonden...

Ja ja...Nu blir jag så illa tvungen att sätta mig in i Sveriges politik då innan jag brevröstar...Vill ju gärna fortfarande ha ett trevligt land att bo i om vi så småningom flyttar dit...


G'Morron!

Måndagar känns alltid lite suddiga...åtminstone fram till lunchtid ungefär.
Solen skiner i alla fall och trots berget av jobb som väntar mig på kontoret så har jag bestämt att det ska bli en bra dag idag!

How time flies....

Det är min vackra systerdotter's födelsedag idag...
Grattis Gumman! Jag älskar dig! xxx

Tisdags-stress...

God Morgon!
Tisdag och årets värsta månadsbokslut att ta mig igenom...Dessutom så har den enda kollegan som vet lite om mitt jobb semester, så jag är helt solo...Ja ja Det ordnar sig nog...som vanligt!;)
Väntar förresten fortfarande på regn...Alla gräsmattor ser nu ut som gula havrefält och blommorna ser krokiga och ledsna ut.

RSS 2.0