Busy bees...

Vi bestämde oss för att röja en massa skräp i helgen och körde två stora lass med onödiga saker till soptippen! Det kändes otroligt skönt! Jobbigt att släpa och kånka på gamla TV apparater och blytunga datorer men verkligen värt det! Vi har fortfarande ett skåp under trappen att gå igenom så det blir kanske en vända till nästa helg.
Vi slog också på stort och investerade i en ny dammsugare....Den gamla, uppräta stenåldersmaskinen fick även den flytta till tippen och nu har vi en fin liten cylinderdammsugare som knappt tar någon plats alls. Jo minsann...I vår lägenhet vet vi minsann hur man har roligt! ;)
Nej, men allvarligt talat så skulle vi ha gjort detta för läänge sedan. Bor man i en minimal lägenhet så får man vara försiktig så att den inte fylls med onödigheter...Vi har allaredan mycket mer plats i vardagsrummet då vi slängt ut vår gamla stereo, högtalare, CD ställ i metall (a la 1997) samt en massa fula kuddar. Ska ta och måla om vår stora bokhylla också medans jag ändå håller på! :)


...


God's finger touched him, and he slept...
(Alfred, Lord Tennyson)


ABC Wednesday

The letter F...Click HERE for other participants!


Onsdagstema

Ljuspunkt...Klicka HÄR för andra deltagare.


Måndag...

God Morgon! Måndag och inget regn alls (än så länge!).

Hade en mycket trevlig helg! Utflykt med far och Kerstin till byn Gomshall för lunch och sedan en liten vandring i grannbyn Shere...Tog lite foton men de lägger jag upp senare eftersom jag nu sitter på jobbet...:)
Har ju haft farsgubben på besök i över tre veckor nu så det kommer att kännas tomt då de åker hem i morgon...man vänjer sig liksom vid att ha dem nära inpå! Men men...vi ses nog snart igen. Det är jag säker på!

Dags för kaffe nummer två och sedan dyka ned i pappershögen...Måndagar är aldrig lugna!


16 years today...!


Onsdagsbabbel...

Vädret är lite hit och dit den senaste tiden- Ena dagen spöregnar det och är svinkallt för att nästa dag överraska med strålande solsken och vårväder. Detta innebär att man ständigt måste kånka på diverse nödvändigheter; paraplyn, halsdukar och vantar...utifall att!Idag är det än så länge relativt ljust och vackert ute men jag tvivlar på att det håller i sig tills det är dags att traska hemåt.
I morgon har jag bokat ledigt! Skall först traska till posten för att hämta ut ett paket och sedan till banken för att betala in en check för ett par gamla mobiler vi sålt...Bättre att få lite fickpengar än att de ska ligga och skräpa i ett skåp. Sedan bär det av till Kingston där jag ska luncha med Far och Kerstin! :)
Eftersom vår "trevliga" hyresvärd behagat höja hyran med över £100 i månaden från April så har vi tittat runt lite efter lägenheter...men det finns inga som passar i vårt område just nu. Och vi vill inte gärna flytta längre utåt heller då det blir svårare för mig att ta mig till jobbet. Det är så skönt där vi bor nu...En gullig liten "by" med gångavstånd (ja...40 minuter) till slottet och nära nog till alla affärer man kan tänkas vilja besöka. Jo...Vi ska nog vänta tills "rätt" lägenhet dyker upp i stället och betala den höjda hyran till hyresvärden i några månader...trots att det svider! ;)För övrigt firar jag och Dan hela 16 år på Fredag! Det är även hela 16 år sedan som jag som nervös tjugoåring klev på ett flygplan för första gången och landade i ett soligt London...Jädrans vad åren springer iväg! :)


Happy Birthday!

I morgon fyller min andra hälfts far år minsann...så jag passar på att lägga ut en liten hälsning nu!
Hope you have a great day!

Host host host....!

Idag har jag rakblad i halsen...Ja, det känns i alla fall precis som rakblad och jag hoppas verkligen att det är något snabbt övergående. Jag har verkligen inte tid att vara krasslig nu så ska försöka kurera mig på alla möjliga sätt och vis i kväll så att jag mår hyfsat i morgon då jag ska träffa pappsen och Kerstin i Cobham för en lunchdate!  


Vi har en hel drös med medikamenter i medicinskåpet men tyvärr är alla hostmediciner proppfulla med socker och jag letade förgäves efter sockerfria halstabletter på väg till jobbet i morse...Till  slut köpte jag tuggummi med stark mentol smak...Det var det bästa jag kunde finna! Nä...Det blir till att proppa mig full med ibuprofen och dricka tjugo liter vatten ikväll och sedan hoppas på det bästa...;)


Det är ovant att ha familj så nära inpå sig...men o så trevligt och mysigt det är!  Har insett att jag saknar möjligheten att åka och prata strunt över en kopp kaffe. Att ha familj som hälsar på innebär ju också många fler verkliga kramar och de är ju mycket mysigare än ordet kram i telefonluren eller i en email. :)


En liten utflykt...


1,2,3,4....

En hel drös med fyrkanter...
Klicka HÄR för andra deltagare i Show me Yours..

RSS 2.0