Slottsbesök...

Eftersom vi plötsligt har en hel drös med ledighet och vädret varit spektakulärt vackert så begav vi oss ut på utflykt igen...Denna gång till en medeltidsborg!
Hit har vi velat åka ett bra tag men det har inte blivit av förrän nu...och besvikna blev vi verkligen inte. Vilken plats! Något som dock var en smula lustigt var de hundratals änder som flyttat in runt borgen. De gick omkring utanför och betade gräs (som får!) och vankade omkring inuti borgen som om de ägde byggnaden..och det kanske de gör på sätt och vis...;)
Massor av traskande blev det...upp i tornen och ned igen. Utsikten var makalös!
Då vi satt oss i bilen och skulle styra kosan hem så fick vi syn på en skylt för ett annat "slott"; Scotney Castle...så vi svängde in och besökte det också! :)
Det här var en mer "romantisk" slottsbyggnad...men också den från 1300-talet. Trädgårdarna var fantastiska med miljoner färger och överraskande små detaljer överallt.
En mycket lyckad utflyktsdag med andra ord...men som resulterat i nära på orörliga ben idag p.g.a. alla branta slottstrappor...Jag har tydligen använt muskler jag inte ens visste jag hade! ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så många fantastiska slott det finns att besöka! Roligt med änderna som tagit över, de tror säkert att det är deras slott! ;)

2011-05-12 @ 17:00:51
URL: http://yvoeri.blogspot.com/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0