New arrival...

Då vi äntligen ordnat upp internet (genom att koppla i sladdhelsiket i ett annat-mer avancerat jack), så beslöt vår gamla dator sig för att gå och dö. Har därför varit tvungen att beställa en ny, trevlig maskin som flyttade in i Torsdags...
Idag är jag ledig och dagen ska spenderas med mycket kaffepimplande, datorlekande samt ett sjukhusbesök vid halvfyra tiden. Resten av vecka är fylld av en hel drös med jobb. Ska träna en tant på jobbet (så att man kanske ska kunna ta fler än två semesterdagar i taget utan att skrivbordet kollapsar under papperstyngden).
Musikfestivalen pågår även för fullt på jobbet och eftersom scenen är alldeles utanför mitt kontorsfönster så blir det alltid en smula svårt att koncentrera sig vid tre tiden då de börjar repa så att 1500-tals fönsterna skallrar. Förra veckan var det Westlife jag fick stå ut med och igår var det Australian Pink Floyd....Om det varit Pink Floyd på riktigt hade det naturligtvis varit helt otroligt...men nu var det ju inte det och trots att de lät mycket bra så kan jag ändå inte bli särskilt exalterad över en grupp som "låtsas" att de är en annan (!). Hur som helst...Senare i veckan blir det James Blunt och sedan Simple Minds...och också Don McClean, vilken jag icke förstår att folk vill betala för...Jag menar- Han har väl endast gjort en enda låt..eller ja, kanske två då?

Kommentarer
Postat av: Laila

Bredband och bredbild! ;-)) Fiiint!

Det finns faktiskt ett band här i Falkenberg som spelar Pink Floydlåtar så att håren reser sig!! Jag förstår vad du menar med att originalet inte ska efterhärmas, men om man faktiskt blir serverad något som låter så in i helvete bra, så bryr man sig rätt snart inte om vad bandet heter! Man bara njuter!! :-)För övrigt så gillar jag skarpt din text i headern! (Robert Frosts)

2011-06-14 @ 19:28:07
URL: http://www.lailanorman.se
Postat av: Laila

Glömde säga att jag också är väldigt förtjust i Iors närvaro. Han passar in i datorsammanhang tycker jag. Han är alltid beredd på det värsta så han blir aldrig förvånad när den inte startar eller när något hänger sig.

2011-06-17 @ 15:31:59
URL: http://www.lailanorman.se
Postat av: wtfdc

Don McClean var jag tvungen att googla... och lik förb så tog det bra länge innan jag fattade vem han var hahaha

2011-06-23 @ 12:33:07
URL: http://wtfdc.blogspot.com/
Postat av: tina

kolla gärna in min blogg:D

och rösta gärna på mion klänning som jag gjort från nelly.com på min blogg:D

2011-06-23 @ 12:44:21
URL: http://nattstad.se/tinaandersson
Postat av: Vilma

Var med i dagens blogg om du vill: http://vilmassfoton.blogg.se/2011/june/tavling-dagens-blogg.html#comment Kram!

2011-06-23 @ 12:45:38
URL: http://vilmassfoton.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0