Busy bees...

Vi bestämde oss för att röja en massa skräp i helgen och körde två stora lass med onödiga saker till soptippen! Det kändes otroligt skönt! Jobbigt att släpa och kånka på gamla TV apparater och blytunga datorer men verkligen värt det! Vi har fortfarande ett skåp under trappen att gå igenom så det blir kanske en vända till nästa helg.
Vi slog också på stort och investerade i en ny dammsugare....Den gamla, uppräta stenåldersmaskinen fick även den flytta till tippen och nu har vi en fin liten cylinderdammsugare som knappt tar någon plats alls. Jo minsann...I vår lägenhet vet vi minsann hur man har roligt! ;)
Nej, men allvarligt talat så skulle vi ha gjort detta för läänge sedan. Bor man i en minimal lägenhet så får man vara försiktig så att den inte fylls med onödigheter...Vi har allaredan mycket mer plats i vardagsrummet då vi slängt ut vår gamla stereo, högtalare, CD ställ i metall (a la 1997) samt en massa fula kuddar. Ska ta och måla om vår stora bokhylla också medans jag ändå håller på! :)


Kommentarer

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0