Behind those clouds...

Regn eller inte...I helgen ska vi tusan ut på kamerautflykt. Så det så. Bara vi hittar ett cafe som serverar scones med clotted cream efteråt så är jag nöjd. Jag tar med ett paraply så går det nog bra...
För övrigt så brände jag lillfingret då jag plattade håret i morse...och så spillde jag tandkräm över tröjärmen. Förhoppningsvis så är det tillräckligt för idag!

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ja, man kan ju ha anledning att bli lite orolig när en dag börjar på det viset - och vädret dessutom är skit! <:-) Men det har säkert gått bra med allting sen!?Och så klart du ska iväg på kamerautflykt - regn kan bli hur häftigt som helst på bild! ;-) (Försöker jag intala mej själv, för vi har inget vidare väder på den här sidan Nordsjön heller, och jag har lite lösa planer på att fotografera på en motortävling i morgon...).Jag har förresten bytt blogg - en gång till! <:-)

2010-05-07 @ 13:17:11
URL: http://annakksfoto.blogg.se/
Postat av: Laila

Åh nu skriver du om dem igen!!! Scones med clotted cream!! Har inte ätit det på många år nu. Vill HA!!! Senaste minnet var på ett litet cafe i Polperro - mums!

2010-05-10 @ 23:15:33
URL: http://blogg.lailanorman.se

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0