Fredag, Yep Fredag!

Fredag och eftersom pappersarbetet från Towern inte verkar vilja anlända idag så har faktiskt mycket lite att göra för en gångs skull...och minuterna kryyyyper fram. Ska följa med Dan till läkaren efter jobbet. Han var till sköterskan i Måndags för att genomgå ett spirometri-test vars resultat tydligen inte var bra alls. Så de misstänker starkt att det är astma. Vi får se vad hans husläkare (som även är specialist i andning och luftvägsrelaterade sjukdomar) säger idag och förhoppningsvis får han lite medikamenter och råd. Problemet är också med tabletterna han tar för sitt diskbråck vilka inte är rekommenderade då man har astma...så vi behöver veta vilka alternativ som finns!

Det är mycket nu! ;) Dan har ju gått ned till 30 timmars arbetstid i stället för 40 och ryggen verkar må bättre av det- Tyvärr så känns det dock rejält i plånboken. Vi gör dock vårt bästa för att försöka hitta ett heltidsjobb som inte innebär något lyftande...men de enda han blivit erbjuden hittills är antingen skiftjobb eller sådana som kräver att man även jobbar helger. Men det rätta jobbet finns där ute- det är jag säker på! Tills dess så får vi dra åt svångremmen lite- Bara man har tak över huvudet, räkningarna betalda samt mat i kylskåpet så ordnar sig allt till slut- och dessa tre klarar vi alltid!

Allt annat får vänta ett slag...men det ordnar sig alltid till slut!


För övrigt så for vi en sväng till Sainsbury’s igår och hamnade bakom 3 svenska au pair tjejer i kassan. Ingen av dem sade Hej eller Tack till killen i kassan utan de fnittrade och kollade menande på honom eftersom han var lite överviktig. Då han traskade iväg för att hämta fler kassar så viskade de till varandra och skrattade överlägset. Sedan betalade de för sina varor som naturligtvis bestod av det närmaste knäckebröd man kan komma i detta land (Finncrisp), sallad och jordgubbar. 3 mycket blonda och blåögda småflickor med överlägsenhetskomplex (Om det inte finns något som heter så så finns det ialla fall det nu). Det var oförskämt och pinsamt. Men de lär sig kanske...då nästa människa de behandlar likadant ger dem en fet smäll rakt på näsan kanske?


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Självklart finns det perfekta jobbet därute, det är bara att vara tålmodig så ordnar sig allt. Har man bostad, klarar att betala sina räkningar och har mat för dagen så klarar man sig långt!

Visst är det jobbigt med människor med överlägsenhetskomplex. (Mycket bra ord, så det finns säkert!) Men de får säkert sitt straff längre fram, när de är överlägsna och otrevliga mot fel person. Hade varit roligt att se deras miner om killen tilltalat dem på svenska!

2010-07-16 @ 19:11:37
URL: http://yvoeri.blogspot.com/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0