En av mina favoriter...

Lillasyster tipsade mig om en fototävling där temat är ”Svartvitt utan saknad av färg”. D.v.s. en bild som gör sig bättre i svartvitt än i färg. Eftersom jag nästan uteslutet tar bilder i svartvitt så tänkte jag vara med på ett hörn.


HÄR hittar du tävlingen om du också vill vara med!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Kul att du är med och tävlar!

2010-01-26 @ 11:26:04
URL: http://snyggastdesign.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Hej!

Om jag inte missminner mig så tror jag att om man har ett "lugnt" jobb så blir man sjukskriven i 3-6 veckor här. Jag som har ett tungt jobb började jobba 25% efter ca 3 månader å var tillbaka på 100% efter 6 månader. "Smärtläkaren" som vi var till sist sa att det inte är ovanligt att "det tar lika lång tid för nerverna att komma i ordning som man har haft ont". Så har man haft ont i ett år så ska det enligt honom ta ett år innan man är fullt bra igen!?!?! Tror i alla fall att det är jätteviktigt att Dan tänker på hur han lyfter å tar det lugnt. Sen fick jag direkt rådet att äta "ibuprofen", full dos + paracetamol för att underlätta "läkningen". Med mig så ville dom i det längsta att det skulle läka ut av sig själv för det ska va det bästa och att föredra framför operation.

Nu berättar jag ju utifrån min erfarenhet, fullt medveten om att det är olika från fall till fall. Har han nervsmärta!??? Isåfall så rekommenderar jag honom att fråga om han inte kan få "Gabapentin" (kolla fass för aktiv substans) den gjorde susen mot nervsmärtorna. Tradolan å andra morfinpreparat funkar inte alls mot just nervsmärta.

Önskar Dan all lycka till!! Å, fråga gärna mer om det är nåt så kanske jag kan svara.

Kramen, Maria

2010-01-26 @ 16:05:54
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

Uuu jag svär att det är den där gränden som är med i Jack the Ripper-filmen med Michael Cain!!!Lovely photo! :)

2010-01-26 @ 23:53:02
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/
Postat av: Laila

Fiiint! Jag tycker att särskilt London gör sig väldigt bra i svartvitt, eftersom de gamla byggnaderna är så tidslösa och man kan lätt tänka sig att bilden är från 1910. Typ.

2010-01-30 @ 15:36:28
URL: http://blogg.lailanorman.se

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0