Mistletoe and Wine...

Julafton...Vi körde runt till en massa affärer för att köpa en julklapp till oss båda. Eftersom julplanerna blev ändrade (och vi inga klappar alls hade att öppna!) så köpte vi ett Nintendo Wii. Vi tänkte egentligen köpa ett  i mellandagsrean men strunt samma...Ville ju också ha något roligt att öppna på juldagsmorgonen! :)
Bacon, ägg och tomat till lunch och sedan beslöt vi oss för att gå och ta en liten julöl på puben i byn. Mycket trevligt och mysigt var det.
Juldagen...Vi tog en liten sovmorgon till tio ungefär och öppnade sedan vår gemensamma present! :)
Sedan bakade jag en sats med scones innan vi började med middagen...
"Vår" ekorre som ständigt gräver upp jorden i våra balkongkrukor fick sig också lite gott till jul...En hel påse nötter! Jag har aldrig sett honom springa fram och tillbaka så mycket. Nötterna är nu säkert nedgrävda i alla våra grannars krukor och rabatter! ;)
Sedan julmiddag...En mumsig sådan och sedan spenderade vi kvällen med att spela en massa roliga spel! :)
Fortfarande mätt...men till middag ska vi ändå laga i ordning Slow roast beef med fler Roast Potatoes och Yorkshire Pudding samt brysselkålen som blev över från igår...;)

Kommentarer
Postat av: whatthefuckdotcom

Det där är INGEN ekorre!.. ekorrar är små... det där är en katt.. eller möjligtvis en förvirrad chiwawa... om du envisas med att det är en ekorre så måste det vara en kvarglömd sabeltandad sak från kritaperioden... Den är ju ENORM!!!

2010-12-28 @ 14:30:50
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: Bella själv!

Ha ha- Det är endast EN av en hel familj av ekorrar som bor här på baksidan! Så jädrans stor är han väl inte? Jag tror detta var en av ungarna! ;) xxx

2010-12-28 @ 16:56:34
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

...jag skulle inte gå ut nå mer om jag var du... inte utan vapen... eller en STOR påse nötter... kasta spring kasta spring

2010-12-29 @ 16:03:36
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0