The weekend...

Vi hade inga planer alls för helgen men ändå verkar vi inte ha haft en lugn stund! Igår var vi först till Sainsburys. Jag inhandlade ny vinterkappa samt klackskor till jobbet. Det börjar bli en smula för kallt för att gå i sandaler!
Sedan körde vi till Box Hill. Hade planerat att fotografera den vackra utsikten lite men då vi kört ända upp så upptäckte vi att de börjat ta betalt för parkeringen. Det kostade £3 och vi hade endast £2 i plånboken. Så det var bara att köra ned igen! Tvärs över vägen från Box Hill ligger Denbies Wine Estate så vi åkte in dit och kollade runt i deras Farm Shop.
Det enda som inhandlades var russin täckta i yoghurt...Mums!
Efteråt vände vi hemåt, lagade middag , kollade på X Factor och bokade sedan film- "The Watchmen". Helt OK men ganska lång så det blev en seeeeeen kväll.
I morse hade vi därför lite sovmorgon. Sedan blev veckans mathandling levererad vid tolv...Dan stekte korv och rödlök till lunch. Efter det höststädade vi balkongen så nu är den redo för vintern!
Nu har vi precis kommit tillbaka från Tesco där vi köpt Bingolotter till ikväll. Jag ska absolut vinna både en laptop och en ny bil...Så det så!
Nu är det strax dags att börja med maten...Roast Chicken & Potatoes  blir det och det tar sin lilla tid!

Kommentarer
Postat av: Bokmalen

Vilken trevlig helg för att vara oplanerad!! ;) Regn å rusk har vi så vi har städat undan lite idag å nu ska vi slänga i oss lite middag innan vi avslutar helgen med en biofilm. Inglourious basterds blir det. Sambon vill väldigt gärna se den. ;)

StorKramen, Maria

2009-10-04 @ 16:44:32
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Monica

Håller tummen gör bingo heja heja!!!

mYSIG TRIPP NI VARIT PÅ!

2009-10-04 @ 17:10:18
URL: http://bloggoholicen.blogspot.com/
Postat av: whatthefuckdotcom

Vad fin du var i håret :)... vann ni nått då?

2009-10-05 @ 08:01:59
URL: http://whatthefuckdotcom.tk

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0