Biljakt!

Har blivit bortknuffad från datorn de senaste dagarna... Vi letar nämligen efter en ny bil! 
Ja...Vi ska "byta ner" till en billigare bil och har bestämt oss för en VW Golf. Både försäkring och skatt blir MYCKET billigare än vad vi betalar för vår Alfa. 
Idag åkte vi ut till Maidenhead för att inspektera en bil...så nu väntar vi på besked vad försäljaren är beredd at ge för vår nuvarande... Spännande!
Ska faktiskt bli skönt att ha en mer "normal" bil som inte kostar skjortan så fort det blir något fel på den. Ja..en Golf är förstås inte lika snygg men man måste prioritera!!!; )





Kommentarer
Postat av: Lotta

Så skönt att det funkar som det ska nu igen då !!

Lycka till med både försäljning o köp av bil =)

Kram på dig !!

2009-03-01 @ 17:31:49
URL: http://lisenj.blogspot.com
Postat av: carina

Det bästa är att prioritera bort bilen, men jag vet att det är i det närmaste omöjligt.

Jag sålde min bil för att använda cykeln istället, gud vad jag ångrade det när det var snöoväder och cykeln for åt alla håll.

2009-03-01 @ 18:10:29
URL: http://sinneskatten.blogspot.com
Postat av: AnnaKK

Bilar är ett dyrt kapitel. Skönt om det kan räcka med en iallafall! :-) Här har vi av nån underlig anledning samlat på oss "hur många som helst"... X-/ Totalt är det väl fem egna (var av tre egentligen är sonens, och då är två av dem bara skrotbilar som ska fås igång igen - nångång...) plus en lätt lastbil som maken kör i jobbet och som ägs av företaget han är anställd på. En viss trängsel på gårdsplanen samt komkurrens om garageplatserna, kan man lugnt säga!



Hoppas ni får vad ni vill ha för er Alfa! :-)



Ang restaurangbesöket igår så var det en ganska spännande meny att välja bland med mycket som jag aldrig hade smakat tidigare. Bestämde mej till sist för baconinlindad pärlhöna med nån rotsakskaka + broccoli till. Supergott!!! :-)~

2009-03-01 @ 20:14:01
URL: http://handerblandander.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0