Old Bags...

Jädrans vad jag varit produktiv idag- Mitt skrivbord är helt rent!!!!! Och jag har fortfarande en och en halv timme kvar på arbetsdagen.....

Vi har inga som helst planer för helgen. Ska åka och mathandla imorgon...på Sainsburys...där de nu slutat att lägga gratis plastkassar i kassan (he he!)....De är fortfarande gratis men nu måste man fråga efter dem. Detta är deras sätt att "värna om miljön" och få folk att ta med sig egna kassar...
Varför kan de inte börja ta betalt för kassjäklarna istället för att få pås-lösa människor att känna sig som mindervärdigt, omiljömedvetet patrask? 
Jag återanvänder faktiskt mina plastkassar (till toalettsopkorgen samt att lägga lunchen i!)...vilket resulterar i att vi ALLTID måste fråga om nya då vi storhandlar.... Dessutom så blir man tvungen att fråga flera gånger eftersom småbarnen i kassan faktiskt tror att £80 mat får plats i tre kassar!!!  AArrggHHH!

Nu kaffe!

Kommentarer
Postat av: monica

köp miljö påsar ;=)

ha en trevlig kväll Kram...

2008-10-10 @ 17:27:58
URL: http://monicasbakpunktcom.blogspot.com/
Postat av: whatthefuckdotcom

hahaha, jag fick en inte syn där ni handlar ett ton mat för 80pund... och har en skottkärra med EGNA plastpåsar med er... hahaha! Hmmm, dålig humor, jag... nääää????

2008-10-10 @ 21:29:16
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

bara trött ;)

2008-10-10 @ 21:29:26
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: whatthefuckdotcom

godmorgon ;)

2008-10-11 @ 09:51:23
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0