Walk, walk and then walk some more...

Så var det åter Söndag. Dagarna går alldeles för fort på sistone...!
Igår var det alldeles otroligt VARMT så naturligtvis beslöt vi oss för att ta ännu en dagstur bestående av en hel massa gående...i uppförsbacke! Vi drog iväg till Leith Hill- den högsta punkten i sydöstra England- 294 meter över havet. Och vägen upp är brant!
Men väl uppe så blev vi belönade av vacker utsikt (trots lite dis p.g.a. det kvalmiga vädret).
Här hittade vi också Leith Hill Tower- ett torn som byggdes på 1700-talet. Vi klättrade uppför alla trånga trappor men stannade inte alltför länge där uppe eftersom det kändes som att marken började svaja lite...;)
Sedan köpte vi naturligtvis lite fika och satte oss och njöt av lugnet i en timme innan vi klättrade ned igen. Det är MYCKET lättare att klättra nedåt...MYCKET!
Idag har vi tagit det betydligt lugnare....For en sväng till Sainsburys och sedan till Squires Garden Centre för att inhandla lite lavendel. Har nämligen en tom blomlåda kvar som skriker efter plantor och lavendel både luktar gott och ser vackert ut...så de ska planteras nu ikväll. Men först ska jag ta mig en kopp kaffe och slänga upp mina trötta ben på soffbordet en sväng...

Kommentarer
Postat av: sandra

Gud vilka fina bilder och så mysigt det ser ut! :)

2010-06-06 @ 18:57:13
URL: http://www.fruforeback.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Det är ju tur att man får någon sorts belöning när man ansträngt sig för att ta sig upp till någon vacker plats! Annars skulle det ju vara bra värdelöst. ;)

Bilden ovanför den blommiga balkongen, är det en utkarvad och snidad trästam eller vad är det? Vad det än är, klart häftig!

2010-06-06 @ 19:08:13
URL: http://yvoeri.blogspot.com/
Postat av: Bokmalen

Så underbart att ni har så vackra ställen att åka till!! Härliga bilder du bjuder på! ;)

Kramen, Maria

2010-06-06 @ 19:52:52
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0