Torsdag morgon...

Regnet har nu kommit för att stanna...Jag tror minsann att jag kommer att bli en smula DYNGSUR på vägen till jobbet. Och Ja, Jag har ett paraply, men vad hjälper det då det också blåser så det är stört omöjligt att hålla det upprätt!?

Idag har jag möte med en av revisorerna (!?) klockan 11.30. Det är en snubbe i tjugofemårs åldern som ser ut som om han är tjugo år äldre i dammig, grå kostym och glasögonbågar från åttiotalet. Dessutom är han en väldigt nervös typ och man blir liksom nervös själv av att prata med nervösa typer som mumlar nervöst (om ni förstår vad jag menar!). Men det ska väl gå bra...
Sedan är det det vanliga "Torsdags-nöjet"...; Mathandling ikväll följd av en sen middag och sedan bums i säng!
Idag känns mitt liv verkligen riktigt spännande...!; )Mitt kontor ligger där långt borta...I slutet av "tunneln" till vänster ungefär! ; )

Kommentarer
Postat av: whatthefuckdotcom

Godmorgon syster. Där skulle jag faktiskt inte vilja gå en mörk kväll! HUA! Man ser ju spökena i vrårna!

2009-01-22 @ 10:38:31
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/
Postat av: whatthefuckdotcom

Hahaha, förlåt syster... förlåt från botten av mitt hjärta!

2009-01-22 @ 10:59:02
URL: http://wtfdcom.blogspot.com/
Postat av: AnnaKK

Tja... Livet blir väl ungefär så spännande som man själv gör det!? ;-)Och jag skulle nog också bli rätt nervös om en 25-årig kille ville träffa mej! Hö... <:-)Ha en fin dag!!! Trots regnet... :-)

2009-01-22 @ 11:39:19
URL: http://handerblandander.blogg.se/
Postat av: monica

Så fint ställe du jobbar på!

Undrar om det spökar?

säkert bara snälla spöken..

2009-01-22 @ 15:04:33
Postat av: Mia

Spännande liv, vad är det? ;o) Ha, ha... Arbetsträna är när man varit sjukskriven en längre tid och ska återgå till arbetet sakta. Man får sjukpenning men jobbar... Kan ta det lite lugnare och så. Känns lite töntigt men det är nog bra. Fast är jag på jobbet så är jag, då jobbar jag liksom bara på, man vill ju göra nytta på den tiden man är där.

2009-01-22 @ 18:28:28
URL: http://www.msockertopp.blogspot.com
Postat av: Jen

Men tunneln till kontoret ser då bra spännande ut! :PNee, de e imorn...

men tack tack!

Kram kram på dig!

2009-01-22 @ 21:44:50
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Lotta

Här har det både regnat o snöat idag, blaskigt med andra ord !! Nu är det på nollan så det är nog halkigt där ute på vägarna =O

Du verkar ju ha en bättre o betydligt vackrare arbetsplats än mig. En heldag på jobbet är bara, som WTF så snabbt räknade ut, 1.45 h längre än inte heldag. Men den där 1.45 h känns det vill jag lova o att stänga butiken på en kvart är stört omöjligt.

Det är mycket som ska låsas o plockas in o sen dagsavslut i den otroligt slöa datorn där! Är aldrig därifrån innan kl 19.30 !! Men inte får vi nå't extra för det o nästan alltid är det min goa kollega eller jag som stänger ! Ja, jag har blivit upprörd över att min kollega var det idag, snart ska vi kräva rättvisare schema. Nej fy,detta blev ingen rolig kommentar precis =(

Hoppas ni får bättre väder i morron, kram på dig =)

2009-01-22 @ 21:50:10
URL: http://lisenj.blogg.se/
Postat av: elena cn

Visst är det märkligt hur männen åldras fortare än vi:)

2009-01-22 @ 23:54:50
URL: http://elenassida.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0