Olives and Apples?

Vi hade av misstag köpt en påse röda äpplen som var så skarpa att då man tog en tugga kändes det som om huvudet höll på att pressas ihop...Jag åt naturligtvis två stycken ändå för att vara helt säker på att de faktiskt var så mogna som de kunde bli!
Igår gav jag upp och tänkte...Aha! Jag gör en smulpaj! Här ska minsann inte slösas på äpplen!
Så jag skalade äpplen, blandade ihop socker, mjöl och......Hoppsan! Det enda smörliknande som fanns i kylen var det bredbara margarinet gjort av olivolja...
Äh! Smör är smör tänkte jag- Skit samma! Och pajen blev gjord.....
Efter middagen gav jag min andra hälft en rykande skål med paj och custard som han glatt mumsade i sig...åtminstone till en början...
It tastes weird!, sade han...
Weird? What do you mean weird?
Just odd...
Då var jag så illa tvungen att bekänna......Och pajen åkte i soporna precis som äpplena skulle ha gjort från första början!
Jag smakade inte själv på pajen (lite för sött för mig!) men den luktade inte som paj brukar göra.....
Hå hå ja ja.....Och nu har jag inget bredbart margarin kvar till mackorna till lunch....

Kommentarer
Postat av: janna

Haha..låter som när ja försöker baka...förutom att ja kan inte skylla på hårda äpplen eller fel smör..ja e helt enkelt bara kass...jag har för bråttom, ner me allt i bunken o hoppas på det bästa, du skulle se när ja skulle göra strassburgare (kakor) ja tänkte att det var lättare om jag använde hälften flytande margarin, eftersom smeten/degen blir så hård och man ska spritsa dom...det gick bra, tills dom kom i ugnen...dom skulle se ut som maränger...dom blev som platta linser och dom flöt ihop på plåten så hag fick en enda STOR kaka...men det värsa är nog att jag gjort samma sak tre gånger...varför? Ingen anning...kalla mej blond!

2008-05-13 @ 11:43:20
Postat av: Bella

Men du hade ju fan bageri!!!!!!! Jag trodde du var super duper fabulous när det gällde bakning!!!

2008-05-13 @ 11:59:33
URL: http://bellasweb.blogg.se/
Postat av: janna

nääääp inte i mitt eget kök

2008-05-13 @ 12:27:17

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0