My Sod of an iPod!

Min ipod jävlas med mig... Det började med att den helt enkelt raderade den mesta av min musik- och lämnade endast kvar tre låtar av REM, en av Biffy Clyro och Coldplay's nya Violet Hill. Det var allt....Vad hade hänt med min Kasabian? Min Pink Floyd, Muse, The Doors, The Last Shadow Puppets etc. etc. etc!? Det är nästan som om min pod utvecklat sin egen musiksmak och "did not approve" om min!
Då jag kopplade upp den till Itunes för att försöka fixa det hela så DOG den bara! Japp- Inte ett livstecken- Den gick inte ens att ladda upp...
Har nu spenderat kvällen med att köra diagnostics, resets, updates och all möjliga test...och jag tror jag har fixat den!!!!!
All min musik är tillbaka och batteriet laddas igen! Vet inte vad jag gjorde som fick den att funka men skit samma!
Men jag litar inte riktigt på den längre...Jag får se hur den uppför sig imorgon- Börjar den spela jazzmusik så åker den i soporna!
Friend or Foe?

Och varför är blogg.se så långsam helt plötsligt? It's a bloody conspiracy!!!

Kommentarer
Postat av: whatthefuck

Haha nä men shit... ja hade missat det här inlägget, hahah... men du, jazz e väl bra? :)

It's a conspiracy!!! Hahaha

2008-06-12 @ 11:37:22
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: Bella

Jäveln är fortfarande paj! Tror jag behöver nytt batteri....men då kan jag lika bra köpa en ny mindre (och billigare) ipod än den jag har nu....Jäklar- Jag saknar att ha musik i öronen då jag går till och från jobbet!!!!!

2008-06-12 @ 21:40:06
URL: http://bellasweb.blogg.se/

Comments please!:

Name:
Kom ihåg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your comment:

Trackback
RSS 2.0